13-04-2014, 08:33 AM
(12-04-2014, 07:36 PM)'naveed2040' نوشته:سلام دوستان
من واسه Master of Professional Engineering-coursework برای دانشگاه های Deaking و UNSW و Melbourne برای رشته مهندسی برق-کنترل اپلای کردم، خودم هم فارق التحصیل همین رشته از دانشگاه صنعتی خواجه نصیر هستم.
برنامم هم این هست که بعد از فارق التحصیلی در استرالیا تمام وقت برم سر کار رشته خودم.(که تجربه و رزومه کاری مرتبط و نسبتاً خوبی هم دارم توی ایران)
الان پذیرش از Deakin و UNSW برام اومده، منتظرم تکلیف Melbourne مشخص بشه. در مورد تصمیم گیریه بین UNSW و ِDeakin کمک می خوام.
سوالی که دارم اینه: چه فرقی ار لحاظ پیدا کردن موقعیت های شغلی و درامد به هنگام فارق التحصیلی وقتی که از UNSW که دانشگاه خیلی خوب و معروفی هست(در مهندسی برق بخصوص) با Deakin که اونهم خوبه اما نه اندازه UNSW چیه؟ یعنی به طور متوسط هزینه زندگی و تحصیل تقریباً 22000 دلار اضافه تری که در طی 2 سال من باید برای زندگی در سیدنی و UNSW خرج کنم، نسبت به هزینه های پایین تر زندگی در شهر Geelong و Deakin آیا واقعاً ارزشش رو داره؟؟؟ یا مثلاً اگر از UNSW فارق التحصیل بشم، حقوقم در زمان پیدا کردن کار، پس از فارق التحصیلی یا بعدش نسبت به Deakin بطور متوسط بالاتر خواهد بود؟خیلی خیلی ممنون میشم اگر از دوستان کسی الان استرالیا هست و اطلاعات موثق در این مورد داره به من بتونه راهنمایی بکنه.
درود
این دو دانشگاه از نظر کیفیت قابل مقایسه نیستند و به نظر من ، انتخاب unsw باید یک پیش فرض برای شما باشد. اگر در استرالیا بویژه به دنبال کار آکادمیک باشید unsw گزینه بسیار مطلوبتری است. از نظر هزینه ها هم با 22000 دلار حتی در سیدنی به مشکل برنخواهید خورد.
این دو دانشگاه از نظر کیفیت قابل مقایسه نیستند و به نظر من ، انتخاب unsw باید یک پیش فرض برای شما باشد. اگر در استرالیا بویژه به دنبال کار آکادمیک باشید unsw گزینه بسیار مطلوبتری است. از نظر هزینه ها هم با 22000 دلار حتی در سیدنی به مشکل برنخواهید خورد.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)