(25-12-2015, 09:57 PM)مهمان نوشته: سلام، سوالی داشتم ممنون می شم من را راهنمایی کنید اگر شخصی با درآمد 1300 دلار و خانواده سه نفره باشد امکان زندگی دارد با تشکر .
درود
کدوم ایالت؟ ببینید شما بستگی داره زندگی کردن رو چطور تعریف کنید؟! وقتی به دانشجوی دکترا سالی حدودا به طور متوسط 18000 تا میدن و در نهایت هم همه نق میزنن که چیزی باقی نمیمونه اونم زندگی دانشجویی حالا نمیدونم شما چطور میخواید زندگی کنید ولی من خیلی حداقل بخوام بگم: در یک ایالت معمولی به پایین خونه دو خوابه 600 دلار تا 800 تا در نظر بگیرید. خوراکی هم دیکه فکر کنم نفری میتونید با 200 دلار ماهی زندگی کنید. حالا بحث تلفن و اینترنت و باقی چیزهایی که پیش بینی نشده بماند! من جای شما باشم سعی میکنم درآمدم رو بالا ببرم.
مثلا اینجا میپرسن با ماهی 1500 تا میشه یک زوج زندگی کنه؟ حالا شما میگید خانواده سه نفری!
الان شما ایرانید؟ بر چه مبنایی میگید 1300 دلار؟! منظور مثلا یکی گفته بیا اینجا ماهی 1300 تا میدم کار کن برام یا خودتون پول ایران رو تبدیل میکنید؟!
پ.ن: اذیت کردن خانواده به هر قیمت حتی ورود به بهشت برین به نظرم کار چندان عاقلانه ای نیست.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.