03-01-2016, 03:12 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 03-01-2016, 03:15 PM توسط آدریان سابق.)
(03-01-2016, 02:25 PM)ساناز64 نوشته: با سلام و خسته نباشید. خیلی خوشحالم که بالاخره با سایتی آشنا شدم که فعال هست و پاسخ دوستان بدون جواب نمونده. ببخشید من هم سوالی دارم که تا الان جوابش رو نگرفتم ممنون می شم وقت بذارید. من و همسر و پسر سه ساله ام قراره که خرداد ماه بریم آلمان برای دیدار بستگان. ما مشهد هستیم متوجه شدم که باید برای هر نفر وقت جداگانه گرفت حتی برای پسرم که پاسپورت جداگانه داره. با این اوضاع وقت گرفتن که زود وقت ها پر می شه و البته نمی شه کنسل کرد احتمال خیلی قوی ما باید جدا جدا بریم تهران. یعنی واقعا راهی نیست که خانوادگی برای سفارت وقت گرفت؟؟؟
هم چنین به نظر شما من و همسرم که کارمند هستیم و سند ملکی و ماشین به نام همسرم هست بهمون ویزا می دن؟ممنونم که وقت می ذارید.
با درود
چرا برید تهران ؟! وقتهای شنگن به سرعت وقتهای دانشجویی پر نمیشه معمولا ! وقتهای سفارت معمولا روزهای دوشنبه باز میشه، اگه نشد، میشه سه شنبه و به همین ترتیب...
یکی دو روز پای سیستم کم و بیش صفحه رو رفرش کنین، وقت گیرتون میاد و مشکل خاصی نیست.
برای دیدار از بستگان بایستی لینک ویزای کوتاه مدت یا شنگن را انتخاب بفرمایید.
Schengen-Visa (kurzfristige Aufenthalte)
حالا چه جوری باید وقت بگیرید :
از این لینک :
https://service2.diplo.de/rktermin/exter...realmId=22
شرایطش چیه :
Schengen-Visa (kurzfristige Aufenthalte)
Der Termin, den Sie buchen werden, gilt nur für die Beantragung eines Schengen-Visums.
Beachten Sie bei der Eingabe Ihrer Daten bitte Folgendes:
- Buchen Sie für jeden Antragsteller über 12 Jahren [b]einen eigenen Termin[/b].
- Alle Eintragungen müssen ausschließlich in lateinischen Buchstaben erfolgen.
- Sie müssen Ihre [b]Daten unbedingt korrekt und fehlerfrei eingeben[/b], da der Einlass in die Visastelle nur bei genauer Namens- und Passübereinstimmung erfolgt. Vorsicht: Selbst bei geringsten Abweichungen wird Ihnen der Einlass verweigert.
- Ihre Passnummer muss MIT Grossbuchstaben und Ziffern eingegeben werden, z.B A1234567. Hier sehen Sie, an welcher Stelle Sie die Passnummer finden:
بقیه موارد هم اشاره کرده که شماره پاسپورت رو با حروف درست بنویسین، اسامی رو به صورت لاتین و با دقت وارد کنین و باقی قضایا...
شما اقدام کنین و دستورالعملهای دریافت ویزا رو طبق چک لیست خودشون تحویل بدین، حالا یا ویزا میدن یا نمیدن !
مهم اینه که شما با دقت و انگیزه کارها رو تا لحظه آخر جلو ببرین.
پیروز باشید.
"و به راستی که صادق هدایت، هم صادق بود و هم هدایتگر"