17-01-2016, 12:26 AM
(16-01-2016, 07:22 PM)iman7 نوشته: شانس کور یعنی اینکه من با شرایط معمولی اپلی کنم و منتظر باشم که مثل لاتاری برنده شدن، دانشگاه عالی قبول بشم.
نه فقط دانشگاه عالی بلکه تو هر دانشگاهی یه مقدار هم شانس و هم عوامل ناشناخته از نظر ما دخیل هست:
اینکه استاد یا استادای مورد نظرت اون ترم شرایط دانشجو خواستنشون چطوری باشه - دانشجوی امریکایی متقاضی وجود داشته باشه یا نه - اون دانشگاه چه فیدبکی از دانشجوهای ایرانی قبلی از دانشگاه مورد نظر داشته باشه (دانشگاه Buffalo تو مکانیک دوتا استاد ایرانی داره که ظاهرا تو کمیته پذیرش دست دارن و دانشجوی ایرانی غیر شریفی نمیگیرن - یعنی من رزومه های خوبی دیدم که از خیلی جاها پذیرش گرفتن ولی از اینجا ریجکت شدن و در عوض دانشجوی ضعیف تر دیدم که از شریف بوده و پذیرش گرفته) - اپلیکیشنت تو تعداد زیاد درخواست ها با دقت بررسی بشه (اینو خودم تجربه دارم: تو NC state سال گذشته خانمم و برادرش هر دو اپلی کردن - رزومه ها شبیه هم -فقط خانمم معدل لیسانس معادل 3.3 و GRE ایش 308 می شد و برادرش 3.1 با GRE 311 بود - مقالاتشون مشترک و ارشذشون از یه دانشگاه با معدل عین هم - تافل هم 98 و 100 بودن - خانمم اکسپت شد و داداشش ریجکت! حالا ممکنه شما بگید GRE مهم نبوده براشون و در عوض معدل مهم بوده - ایمیل زد اعتراض کرد جواب دادن شما نمرات زبان و GRE ایت رقابتی نبوده!!! - خوب واضحه که تو هر دوش از خانمم که پذیرش گرفت بالاتر بود)
متاسفم که فقط اسم دانشگاه مشکل داره
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.