18-01-2016, 05:32 PM
(18-01-2016, 05:22 PM)SaVGN نوشته: سلام دوستان
ممنون میشم در خصوص مورد زیر، نظر بدید.
من چند وقت پیش به یه استاد در کانادا ایمیل زدم و یک روز بعدش مدیر برنامه هاش بهم ایمیل زد و گفت خوشحال میشیم که باهم یه مصاحبه داشته باشیم برای یک PhD position. روز مصاحبه همه چی خوب بود و کل سوالات استاده در مورد اینکه چرا میخوای بیای اینجا و بعد از دکترای میخوای چی کار کنی و از این سوالات. اصلا هم سوال علمی نپرسید. من هم آخر ازش پرسیدم که کی نتیجه این مصاحبه رو اعلام میکنید اونم گفت که منتظر یه فاند هستیم و تا دو هفته دیگه خبرت میکنیم. از مصاحبه بهم گفت که ریزنمرات رو برام بفرست و من فرستادم. حالا بعد از دو هفته به مدیر برنامه هاش بهش ایمیل زدم که نتیجه چی شد، جوابای زیر رو داده:
We really enjoyed meeting with you, but unfortunately, we still don't have any funding officially lined up. We are waiting to hear back on a few proposals and will let you know if anything materializes.
We should hopefully hear back by the end of February, but unfortunately, there are no guarantees. Please let us know if you accept another position.
حالا نمیدونم واقعا فاندش جور نشده یا اینکه جوابش منفی بوده؟
درود
معمولا دروغ گویی در کار نیست در محافل اینچنینی. جور نشده و گفته هنوز هم منتظر هستن ولی من میخوام بپرسم چه فرقی به حال شما میکنه!! اون چیزی که مشخصه اینه که فعلا فاند ندارن و احتمالش کمه در اینده هم داشته باشن. در مورد سوال اخری هم که پرسیدن میتونین بگین منتظر همشون هستید و فاندهاشون تا مشخص بشه اون موقع تصمیم بگیرم.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.