27-01-2016, 04:33 PM
با سلام
لطفا راهنمایی کنید چطوری پایایی داده های مقطعی رو در ایویوز انجام بدم؟
راهنما و آموزش نرم افزار Eviews
|
27-01-2016, 04:33 PM
با سلام
30-01-2016, 02:02 AM
(27-01-2016, 04:33 PM)ashkany نوشته: با سلام با سلام، احتمالا منظور شما داده های تابلویی یا panel data هست ، چون تا جایی که من میدونم برای یک داده مقطعی یا cross-sectional data به تنهایی نمیتوان مبحث پایایی را مطرح نمود زیرا که در این داده ها ما چندین متغیر برای یک زمان را داریم . اما برای مبحث پنل دیتا ، ما بحث داده های مختلف ( در زمان های مختلف) چندین متغیر را با هم داریم . در واقع وجود یک سری ( زمانی) درباره یک متغیر ، در اقتصاد است که به ما امکان بررسی پایایی را میدهد . لطفا به منبعی که در پیوست هست توجه نمایید و مطالب سایت های زیر ، مطالعه شود . https://en.wikipedia.org/wiki/Cross-sectional_data https://en.wikipedia.org/wiki/Panel_data http://www.eviews.com/help/helpintro.htm...07.html%23 سایر دوستان نیز اگر در این مورد اطلاعاتی داشته باشند ، در اختیار شما قرار خواهند داد. موفق باشید
02-02-2016, 11:35 PM
سلام دوستان خوبم.عزیزان در ایویوز خروجی مدل خطی ایویوز اگه r.squrdبرابر با 0.9987خورده ای باشه یعنی مشکل داره داده ها؟تو رو خدا زود کمکم کنید ممنونم نیاز دارم زود خواهش میکنم
03-02-2016, 12:12 AM
(02-02-2016, 11:35 PM)بتول سیاوش نوشته: سلام دوستان خوبم.عزیزان در ایویوز خروجی مدل خطی ایویوز اگه r.squrdبرابر با 0.9987خورده ای باشه یعنی مشکل داره داده ها؟تو رو خدا زود کمکم کنید ممنونم نیاز دارم زود خواهش میکنم با سلام، این سوال قبلا در صفحه 34 پاسخ داده شده ، لطفا صفحات قبلی را مطالعه کنید. هم میتواند مشکل داشته باشه و هم میتواند مشکل نداشته باشه. موفق باشید
03-02-2016, 08:09 PM
(03-02-2016, 04:59 PM)فاطمه ار نوشته: سلام با سلام، بله،ممکن هست . البته اشتباه نکنید که R^2 واقعی هیچ گاه منفی نمیشود ولی این R^2 ای که در نرم افزارها ارائه میشود R^2 تخمینی است بنابراین میتواند منفی شود . به ترتیب زیر عمل کنید : 1-یک عضو constant به آن اضافه کنید شاید این مشکل حل شود . (در صورت نبود عضو Constant در مدل شما) 2-در صورت امکان ، مدل را عوض کنید. نکته : R^2 منفی به این معنا است که مدل شما قدرت توضیح دهندگی کافی ( با توجه به واریانس نمونه ها) را برای داده های شما ندارد . در واقع R^2 منفی در نقش همان R^2 صفر است. البته گاهی بنا به شرایط خاص از منفی بودن آن چشم پوشی میکنند (در صورتی که مقدار آن کم باشد یا مثلا زمانیکه مدل های خودرگرسیون داریم run میکنیمو غیره) و با بیان این جمله به کار خود ادامه میدهند : " به دلیل نویز موجود در داده ها، R^2 تخمین زده شده در مدل ، قدرت لازم برای توضیح دهندگی مدل را ندارد و بنابراین بهتر است به شاخص RMSE به جای آن توجه شود ." و سپس تحلیل های خود را بر اساس RMSE پیش ببرید . البته باز هم باید کار شما توسط استادتان چک شود و ببیند این تحلیل در فضای کار شما و با توجه به نوع داده های شما، قابل قبول است یا خیر؟!! موفق باشید
04-02-2016, 11:06 AM
ممنونم از راهنماییتون.راستش خودم با این نرم افزار اشنایی ندارم خانم دکتری که اقتصاد خوندن برام انجام دادن. تو خیلی از مقالات gmm دیدم که اسمی از آر دو نیاوردن. فکر میکنم همین مشکلی که فرمودین وجود داشته
(04-02-2016, 11:06 AM)فاطمه ار نوشته: ممنونم از راهنماییتون.راستش خودم با این نرم افزار اشنایی ندارم خانم دکتری که اقتصاد خوندن برام انجام دادن. تو خیلی از مقالات gmm دیدم که اسمی از آر دو نیاوردن. فکر میکنم همین مشکلی که فرمودین وجود داشته خواهش میکنم، البته این که R^2 منفی باشه لزوما به معنای اشکال دار بودن مدل نیست ، بلکه در بعضی از پژوهش ها این آماره به دلایل ماهیتی بعضی از سری ها قابلیت استناد نداره و میشه نادیده گرفته شود اما در بعضی پژوهش ها این میتواند به معنای مشکل دار بودن مدل انتخابی باشه ، مثلا در مدل های خودرگرسیونی این که R^2 منفی باشه ممکنه پیش بیاد ولی لزوما به معنای ایراد دار بودن کار نیست... باید به پژوهش های پیشین کار خود مراجعه نمایید... هرچند اگر منفی نباشه بهتره... موفق باشید
05-02-2016, 12:19 AM
سلام عزیزان تو رو خدا کمکم کنید دارم با نرم افزار ایویوز کار میکنم هر متغیر مستقلی رو میزارم بی معنا میشه انگاری داده هام مسکل داره میشه یه مثال از امار و داده های ایویوز که خودتون کار گردید و درست تخمین زده شده رک برای من بفرستید خواهش میکنم تو رو خداکمکم کنید
|
|