04-01-2016, 05:31 AM
اقا فقط من میخام مدرک اتاق عملمو بگیرم نمیخام انصراف بدم،تورو خدا شهریشو بگید پردیس چقدره یا عادیش چقدره؟چون خیلی واسم مهمه
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
|
04-01-2016, 05:31 AM
اقا فقط من میخام مدرک اتاق عملمو بگیرم نمیخام انصراف بدم،تورو خدا شهریشو بگید پردیس چقدره یا عادیش چقدره؟چون خیلی واسم مهمه
06-01-2016, 12:16 AM
با سلام و خسته نباشید ،
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی معدن از دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران هستم، سربازیمم تموم شده، دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد هم روزانه دولتی خوندم، آیا امکانش هست که بتونم پزشکی امتحان بدم؟ آیا اگر هزینه مدرکم رو پرداخت کنم و مدرکم رو آزاد کنم باز هم امکانش هست که بتونم پزشکی امتحان بدم ؟ با تشکر
09-01-2016, 03:28 AM
سلام وقتتون بخیر. من لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه روزانه دارم. با شیمی محض و کاربردی اشتباه نشه لطفا و کنکور سراسری ریاضی دادم سال 85. آیا میتونم دوباره در کنکور پزشکب شرکت کنم؟ چون معدل لیسانسم خیلی کم است نمیتوانم لیسانس به پزشکی بروم. با سن 27 سال وخانم هم هستم و سربازی هم منتفی است . و در صورت قبولی در دانشگاه روزانه باید شهریه پرداخت کنم ؟ جایی در همین تاپیک جوابی رو دیده بودم که نوشته بودید خیر در صورت پذیرفته شدن مانند شبانه ها باید شهریه داد و جای دیگر دیدم نوشته بودید رشته ی پزشکی مربوط به وزارت بهداشت و درمان است و رشته های فنی نه و بنابراین میتوان باز هم رایگان تحصیل کرد. ممنون میشوم پاسخ بدهید.
(09-01-2016, 03:28 AM)arta1606 نوشته: سلام وقتتون بخیر. من لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه روزانه دارم. با شیمی محض و کاربردی اشتباه نشه لطفا و کنکور سراسری ریاضی دادم سال 85. آیا میتونم دوباره در کنکور پزشکب شرکت کنم؟ چون معدل لیسانسم خیلی کم است نمیتوانم لیسانس به پزشکی بروم. با سن 27 سال وخانم هم هستم و سربازی هم منتفی است . و در صورت قبولی در دانشگاه روزانه باید شهریه پرداخت کنم ؟ جایی در همین تاپیک جوابی رو دیده بودم که نوشته بودید خیر در صورت پذیرفته شدن مانند شبانه ها باید شهریه داد و جای دیگر دیدم نوشته بودید رشته ی پزشکی مربوط به وزارت بهداشت و درمان است و رشته های فنی نه و بنابراین میتوان باز هم رایگان تحصیل کرد. ممنون میشوم پاسخ بدهید. سلام بله میتونید دوباره کنکور سراسری شرکت کنید اما در صورت قبولی باید شهریه پرداخت کنید که میزان شهریه رو دانشگاه تعیین میکنه!و امکان تحصیل رایگان وجود نداره. این نکته رو بگم که تاجایی که من اطلاع دارم رفتن به پزشکی از لیسانس فقط مربوط به بچه هایی میشه که پیراپزشکی خوندن! موفق باشید
نازلی ستاره بود،یک دم در این ظلام درخشید....
جست و ....... رفت....... نازلی بنفشه بود،گل داد و مژده داد: (زمستان شکست)! و رفت...... ....listen
24-01-2016, 02:18 AM
سلام اینجانب لیسانس شیمی از دانشگاه پیام نور دارم میخواستم ببینم میتونم دوباره کنکور سراسری بدم و وارد رشته پرستاری بشم در ضمن من دیپلم ریاضی دارم
24-01-2016, 03:26 PM
(24-01-2016, 02:18 AM)سزارسزار نوشته: سلام اینجانب لیسانس شیمی از دانشگاه پیام نور دارم میخواستم ببینم میتونم دوباره کنکور سراسری بدم و وارد رشته پرستاری بشم در ضمن من دیپلم ریاضی دارم سلام بله میتونید آزمون رو شرکت کنید در صورت قبولی در دانشگاه سراسری هم چون از سهمیه ی دانشگاه سراسری استفاده نکردید تحصیل شما رایگان خواهد بود موفق باشید
جست و ....... رفت....... نازلی بنفشه بود،گل داد و مژده داد: (زمستان شکست)! و رفت...... ....listen
08-02-2016, 08:53 PM
سلام اینجانب دانشجوی ترم 8دکتری حرفه ای دامپزشکی هستم،آیا در صورت انصراف میتوانم در کنکور شرکت کنم و پزشکی روزانه قبول شوم؟؟بنده سربازی هم دارم وظیت اون چی میشه؟میتونم سال بعد شرکت کنم بدون رفتن به سربازی؟هزینه انصراف چی میشه؟
(08-02-2016, 08:53 PM)mehdi19940516 نوشته: سلام اینجانب دانشجوی ترم 8دکتری حرفه ای دامپزشکی هستم،آیا در صورت انصراف میتوانم در کنکور شرکت کنم و پزشکی روزانه قبول شوم؟؟بنده سربازی هم دارم وظیت اون چی میشه؟میتونم سال بعد شرکت کنم بدون رفتن به سربازی؟هزینه انصراف چی میشه؟ سلام 1- اگر در حال حاضر دانشجوی دانشگاه سراسری هستید پاسخ سوالتون خیر هست، در غیر این صورت میتونید شرکت کنید 2- اطلاعی در رابطه با سربازی ندارم.. 3- انصراف هم بستگی به دانشگاهتون داره... موفق باشید
12-02-2016, 10:02 PM
سلام من دانشجو دانشگاه آزاد رشته مهندسی مکانیک ترم چهار هستم
میتونم الان انصراف ندم و کنکور بدم اگر چیزی که میخوام دانشگاه سراسری روزانه قبول شدم اون موقع تابستون انصراف بدم و دانشگاه سراسری ثبت نام کنم؟؟؟؟؟؟ موقع ثبت نام آزمون کنکور بند نظام وظیفه رو چی باید بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟
12-02-2016, 10:53 PM
(12-02-2016, 10:02 PM)vvvvahid نوشته: سلام من دانشجو دانشگاه آزاد رشته مهندسی مکانیک ترم چهار هستم سلام دوست عزیز، می تونم بپرسم چرا می خوایی انصراف بدی ؟ اگه جوابت اینه که "سطح علمی دانشگاه های سراسری بالاتر و شانس ادامه تحصیل در داخل یا خارج از کشورم رو بالا می برد" می خوام بگم اشتباه می کنی!!! اگه دلیل ات شهریه اشِ که اینو باید بگم که الان هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های روزانه رو انقدر وزارت علوم برده بالا که همون دانشگاه آزاد خیلی به صرفه تر هست. بعد از اینها شما الان 4 ترم یعنی دو سال رو خوندی و باید اینو در نظر بگیری که این درس هایی رو که تو آزاد پاس کردی رو نمی تونی تو سراسری تطبیق بزنی و کل اون 2 سال درست می پره و باید از صفر شروع کنی. به عنوان داداش کوچیک ترت به شما توصیه می کنم(اصلا تو حدی نیستم بخوام نصیحت کنم) که بچسبی به همون کارشناسی ات و با معدل بالا تموم کنی. من خودم تموم دوره هام رو تو سراسری گذروندم و الان مثه ... پشیمونم چونکه هم پول شهریه اش رو دو برابر گرفتن ازم برای آزاد کردن مدارکم و هم پدر پدر بزرگم رو در آوردن با دو تا معدل داغووون. آرزوی موفقیت و سلامتی خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"
|
|