16-02-2016, 04:19 PM
(16-02-2016, 03:34 PM)nader نوشته: درود
این که موردی نداره دوست من
شما اولا که غیر این سنوات ارفاقی ۱ سال هم فرجه معرفی داری که حتی میتونی توی اون درسم بخونی اما چون خرداد فارغ میشی میتونی از فرجه معرفیت استفاده کنی
اگه هم مهر ۹۶ بخوای بری دانشگاه ا اون وقت اعزامم شده باشی کارای ترخیصتو میکنی میای میری دانشگاه
موفق باشید
اول از هر چیز سپاسگذارم که خیلی سریع پاسخ دادید
من الان دارم از اون 1 سال فرجه استفاده میکنم و اینه که نگرانم کرده. فقط میخوام یه راهی پیدا شه که امسال وارد مقطع ارشد شم. ممنون میشم کامل راهنماییم کنید
درخواست دانشگاه براي سنوات ارفاقي كميسيون بايد قبل از اتمام مهلت مجاز تحصيل به وظيفه عمومي اعلام شود در غير اين صورت، مشمول از تاريخ اتمام مهلت به عنوان اخراجي از دانشگاه محسوب و يك سال مهلت دارد خود را براي رسيدگي به وضعيت مشموليت معرفي كند. كميسيون موارد خاص حداكثر مي تواند به مدت 2 نيم سال تحصيلي براي مشمول، درخواست مهلت نمايد و در صورت عدم فراغت از تحصيل دانشجو، از تاريخ اتمام مهلت اخراجي محسوب و حداكثر يك سال براي معرفي فرصت دارد.
دانشجويان اخراجي تا پايان خدمت دوره ضرورت يا بهره مندي از انواع معافيت، مجاز به ادامه تحصيل نيستند. دانشجويان مقطع كارشناسي پيوسته يا بالاتر كه موفق به اتمام تحصيل نشده و با مدرك تحصيلي مقطع پائين تر (مانند كارداني) از دانشگاه اخراج مي شوند، به عنوان دانشجوي اخراجي محسوب شده و مجاز به ادامه تحصيل در ساير مقاطع تحصيلي نيستند.
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=2584125
این توضیحات بالا منو گیج کرده. من دو ترم از سنوات مجاز استفاده کردم و الان وارد سنوات ارفاقی شدم که دو ترم هم ارفاقی دارم. این توضیحات بالا میگه که با این شرایط من تا پایان خدمت حق ادامه تحصیل ندارم.
ممنون میشم یکم شفافتر توضیح بدید.