27-01-2016, 06:28 AM
(25-01-2016, 09:25 PM)mahta7a نوشته: سلام
من دانشجوی ترم ۸ علوم کامپیوتر امیر کبیرم.معدل کل ام ۱۵.۳.زبان هم چند سال پیش آیلتس ۷.۵ گرفتم و از ۲ سال گذشته اما می دونم مشکل خاصی تو زبان ندارم و با خوندن می تونم نمره ی خیلی خوب بگیرم.اما سوالم اینه که من این هفته انتخاب واحد دانشگاهمه و موندم پروژه بردارم یا نه چون برای ما اجباری نیست اما می خوام اگه تاثیر داره تو پذیرش گرفتنم بردارم.با استادامون صحبت کردم می گن پروژه ی کارشناسی تاثیر خاصی نداره و فقط کار اضافه اس و پروژه تو ارشده که مهمه.اما من بازم شک دارم.حالا می خواستم با توجه به معدلم و این که می خوام برای دانشگاههای آمریکا اپلای کنم ازتون بپرسم که به نظرتون پروژه بردارم یا نه؟
اتفاقا با توجه به معدل شما لازمه. پروژه فرصتیه که باید غنیمت شمرد
در واقع اگر ازش خوب استفاده کنید تبدیل به فرصت میشه.
اما به این نکات حتما توجه کنید:
پروژه رو با استادی بردارید که در دانشکده خوشنام هست. یعنی هم از نظر رتبه علمی بالا باشه و هم اینکه اهل ریکام خوب باشه. بعضا اساتیدی هستن که در ایران معروفن اما برای ریکام سخت گیری بی مورد دارن یا اینکه انقدر مشغله دارن ریکامتون رو دیر میفرستن. تجربه نشون داده اساتیدی که بخشی از تحصیلشون خارج از ایران بودن در ریکام دادن بهترن.
علاوه بر اینکه استاد مهمه بهتره پروژه در زمینه ای باشه که علاقه دارین تا هم انجام پروژه براتون کمتر سخت باشه و هم اینکه همون زمینه گرایشی باشه که قصد اپلای دارین.
اگر با صحبت با استاد بتونید با دانشجوی دکترایی همکاری کنید احتمال اینکه مقاله بدین رو بالا میبرین. اما اگر هم مقاله نشد پروژتون ناراحت نشید مهم اینه که در رزومه میتونید به سابقه ریسرچ اشاره کنید که خیلی مهمه. حتی در مکاتبه با اساتید کسانی که به سابقه ریسرچ اشاره می کنن جواب های بیشتری میگیرن.
تنها مقاله من در دوره کارشناسی حاصل پروژم بود. پس حتما پروژه بردارید اما در انتخاب استاد و همکار پروژه (اگر پروژه همراه با کسی بود) خیلی دقت کنید. خیلی