26-02-2016, 01:40 PM
(26-02-2016, 12:57 PM)half_tone نوشته: دوستان سلام
منم مثل شماها هستم . البته تهرانم و ترم پنج و امتحان جامع دادم و دارم تزمو اجرا می کنم..
بعدش هم احتمال هیئت علمی شدنم هست..
اما دلم اصلا اینجا نیست..چند سالی هست که به فکر مهاجرت هستم اما یکم وابستگی و ...نذاشته بود البته دیگه با خودم کنار اومدم برای رفتن!!
برای رشته من آمریکا و استرالیا خیلی مناسبه.چه کار عملی چه اکادمیک
دکتری خودندنم اینجا اشتباه بود . میخواستم بعد از قبولی مرخصی بگیرم و زبانمو کامل کنم اما به دلایل شخصی که اشتباه بود اینکارو نکردم و موندم و خوندم. دیگه از سال پیش هبم همینطور ادامه دادم و گفتم بزار تمومش کنم. ناچاری...
الان دو تا فکر دارم :اینکه تموم کنم. مقاله در بیارم ازش و دوباره برای دکتری امریکا اقدام کنم و همزمان با برنامه روی زبان کار کنم.
یا بمونم، هیئت علمی بشم و چهار سال تعهدمو بگزرونم ،مدرکمو ازاد کنم و برای پست داک بیام. میشه منو راهنمایی کنید.مرسیی
درود
دوستان دیگر هم نظر میدن ولی ساده بگم فکر پست داک رو بهتره از سرتون بیرون کنید! این نظر منه! کسی که میتونه دکتری بیاد چرا پست داک بیاد؟! هر چقدر زودتر منظورم از نظر مقطعی هست بیایین واسه خودتون بهتره. تازه خیلی از اونایی که ارشد میخونن میگن کاش لیسانس میومدیم فکر میکنم همینطوری جلو بره دوستان از همون high school تشریف بیارن! مطمینا اگر فاند بدن همین فردا میلیون ها نفر اپلای میکنن!
کاری که مطمین هستم نکنید اون 4 سال تعهد و ایناست. مطمین باشید انگیزه کاهش پیدا خواهد کرد اون زمون و ممکنه بعضی اتفاقات در زندگیتون بیفته که نتونید بیایید.
پ.ن: من کسی رو نه واسه موندن و نه واسه رفتن ترغیب میکنم، فقط اونچه که به نظرم میرسه میگم دیگه خیلی از جنبه های زندگیتون رو خبر ندارم که بتونم چیزی رو قطعی بگم!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.