18-02-2016, 09:49 AM
(17-02-2016, 11:43 PM)mohamadreza5560 نوشته: با سلام
راجع به رشته برق زیاد صحبت شده اما خب عموما در باب گرایش مهندسی الکترونیک بوده
میخواستم بدونم گرایش قدرت بازار کارش چطوره
با مدرک دکتری برق قدرت میشه امیدوار بود که در صنعت مشغول به کار شد؟
نظر شما چیه بابک جان؟
@Babak
راستش من اون قدر با گرایش برق قدرت آشنا نیستم، ولی میبینم و میشنوم که در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر (امیدوارم که اسم فارسی renewable energy همین باشه) کارهای تحقیقاتی و صنعتی زیادی در حال انجامه. به همین خاطر وقتی بحث پیدا کردن کار باشه، با اطمینان بالایی میتونم بگم که میشه وارد صنعت شد و کار پیدا کرد، اما خوب ممکنه تعداد موقعیتهای شغلی و موقعیتهای ترقی در قدرت به اندازه الکترونیک یا کامپیوتر نباشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.