06-03-2016, 02:25 PM
(06-03-2016, 02:17 PM)Ahmadcontrol1 نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان گرامی.لطفا شرایط بنده رو برسی کنید شدیدا نیاز به راهنمایی دارم وقتم هم بسیار کم هست.معدل ها رو با wes تبدیل کردم فقط معدل کارشناسیم خیلی کمه.
لیسانس:سراسری شهرستان. برق قدرت
last 2 year:2.87 gpa:2.24
فوق لیسانس:دانشگاه صنعتی شریف-کنترل-شاگرد اول دوره-رتبه تک رقمی کنکور ارشد.
gpa:3.92
مقاله:7 تا ieee همه دارای ضریب تاثیر بالای 1.
toefl: s:29 w:29 r:30 l:29
gre: quant:170 verbal:162 w:4
میدونم معدل کارشناسی خیلی رزومم رو خراب کرده ولی با این شرایط شانسی برای بذیرش فول فاند دارم؟ فرقی نمیکنه کدوم دانشگاه فقط باید فول فاند بگیرم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
قطعا شانس دارید. با این تعداد مقالات و نمرات زبان و جی ار ای خوب مشکلی پیش نمیاد. میدونید چرا راحت و قطعی میگم!
چون گفتید فرقی نمیکنه کدوم دانشگاه. قطعا فول فاند میتونید بشید! حیف شد معدل لیسانستون بالاتر بود top 10 میتونستید برید!
وقت دارید با اساتید ارتباط برقرار کنید. ددلاین خیلی از دانشگاهها گذشته ولی بعضا ها هنوز موندن که خوب دانشگاههای مطرحی نیستن. البته درسته میگید فرقی نمیکنه ولی باز به نظرم در همون top 50 هم هستند دانشگاههایی که معدل لیسانس رو با اوجه به سایر موارد رزومه که دارین نادیده بگیرند ولی خوب واقعا اولین فاکتور معدل هست. من که بعید میدونم از top 100 نتونید واسه دکترا فول فاند بگیرید. اگر عجله دارید بشینید دانشگاههای top 100 در usnews رو بگردید ببینید کدوم ددلاینش مونده اپلای کنید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.