(23-03-2016, 06:25 PM)Razi131322 نوشته: ممنون از راهنمایی جامع شما. من هیچ تجربه ایی از خروج از کشور ندارم و تازه می خوام گذرنامه ام رو دربیارم. منظورتون از بلوک توی سفارت چی هست؟ یعنی این مبلغ بنده رو توی سفارت نگه می دارن یا مالیات و اینها ازش برداشته میشه؟ چون تصور بنده اینه که اون مبلغی رو که با خودم می برم اونجا باید هزینه ی اسکان و چند ماه اولیه کنم تا کار پیدا کنم. مسئله ی دیگه اینه که با دوستان همینجا در مورد زودبازده تر بودن زبان فرانسه در مدت یک سال نسبت به آلمانی بحث داشتیم. مایلم دو یا سه کشور با سیستم آموزشی رایگان که زبان فرانسه در اونها کارایی بیشتری داره و به بنده معرفی کنید با سطح مطلوب و مناسب. سوم اینکه طبق اطلاعتم من چون ورودی 90 هستم به مدت 6 سال معافیت تحصیلی دارم و مبلغ وثیقه برای مدت 2 سال ارشد خارج از کشور 8 میلیون تومان هست. آیا بعد از خروج از کشور و تمام شدن مستر، برای کارهای دکتری نیازی نیست که به ایران برگردم؟ منظورم کارهای اداری پیچ در پیچ و بیهوده است. چهارم شرایط گرفتن اقامت چطوری هست؟ واقعاً ممنون میشم جواب این سوالات رو بدید.تمتم سوالات شما واضخ و مبرهن هست
اما چون زیاد بودش من کلی جواب میدم
بسیار ساده است و در تمامی تایپیک ها ی مربوطه اگه مطالعه کنید در مورد تک تک سوالای شما واسخ داده شده است
۸۰۰۰ یورو تمکین مالی است هزینه ۱ سال زندگی در آلمان
سفارت این پول رو بلوک میکنه و به شما ماهیانه پرداخت میکنه
زبان آلمانی دوره فوق فشرده ۶ ماهه میتونید به سطح b1 برسید حال شما که مدرک انگلیسی با نمره بالایی دارید و قصد شما کورس های انگلیسی هستش مشکلی نخواهید داشت بنده فقط برای شانس کار و آینده اون رو یک پوئن مثبت دونستم
در مورد معافیت تخصیلی در بخش مربوطه کامل توضیح داده شده است چون حالت های مختلفی اره من فقط اینجا اشاره میکنم بهش:
شما هر سال باید برای تمدید ویزا به ایران بیاید
سنوات شما هم مثل سنوات ارشد در ایران هستش
باید همیشه نظام وظیفه شما رو تایید کنه و معافیت تحصیلی بده
بعد از اتمام درس در آلمان ۱ سال فرصت پیدا کردن شغل داری
بعد پیدا که شد ۳ سال اقامت موقت میدن بهتون و سپس دائم
موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید