26-01-2016, 10:00 AM
(26-01-2016, 01:50 AM)ستار44 نوشته: با عرض سلا م خدمت همگی من در لاتاری شرکت کردم 3تا پسر 10و6و2 ساله دارم مدرکه لیسانس مکانیک ماشین ابزار تولیدی هم دارم حدود 8 سال سابقه کا توملی حفاری ایران هم دارم به نظر شما اگه من تولاتاری برنده بشم ماهیانه چقدر باید درامد داشته باشم که بشه یه زندگیه خوب داشته باشم در ضمن ایا مدرک وسابقه کاری میتونه پشتوتنه واسه من باشه استاد کار مکانیک دستکاههای سنگین حفاری هم هستم همه متورهای مورد استفاده امرییکایی هستن لطفا منو در این زمینه راهنمایی کنید شما جای من بودید چکار میکردید
اول این که احتمال برنده شدن در لاتاری اون قدر زیاد نیست که شما از الان نگران این موضوع باشید. به فرض این که برنده بشید، هزینه زندگی بسیار به ایالت و شهری که درش زندگی میکنید بستگی دارید. همچنین هزینه زندگی به تعریف شما از زندگی خوب بستگی داره. تجربه من میگه زندگی مرفه اما غیر لوکس در ایالتی مثل کالیفورنیا و در شهرهای خوب این ایالت با سه تا بچه به درآمدی حداقل حدود ۱۰ هزار دلار در ماه نیاز داره. هزینه و مخارج نگهداری بچه و مدرسه و بیمه و همچنین اجاره خانه هزینههای بالایی هستند. ضمن این که از درآمد شما حدود ۳۰ درصد هم مالیات کسر خواهد شد.
راستش رو بخواهید اگر من جای شما بودم، تا روزی که با احتمال بسیار بالایی مطمئن نمیشدم که میتونم در امریکا شغل مناسب با درآمد کافی داشته باشم، مهاجرت نمیکردم. مهاجرت به خودی خود کار مشکلیه، وقتی پای سه تا بچه هم این وسط باشه مشکلاتش چند برابر میشه. به همین خاطر توصیه من اینه که تحقیقات کافی انجام بدید و صرف دیدن زرق و برق زندگی در امریکا از راه دور تصمیمگیری نکنید.
همچنین توصیه میکنم برای محک بهتر مخارج زندگی در امریکا پستهای قبلی این موضوع رو هم نگاهی بیاندازید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.