02-04-2016, 08:57 PM
(02-04-2016, 05:05 PM)univers_m نوشته: ممنون از پاسختون.
بله منظورم مالتی یا سینگله. نامه ای که فرمودید رو هم از استادا و هم از مدیر گروه میتونم بگیرم. از کدوم بهتره؟ یه نکته دیگه اینکه ایمان عزیز گفتند اسم استاد دارای زمینه حساس رو نیارم. تو نامه پذیرش اسم ایشون و یک استاد دیگه به عنوان اساتید رابط برای من اورده شده و شاید تو I-20 هم باشه و در نتیجه نشه اسمشون رو نیارم. موضوعات حساس ایشون پردازش کوانتومی و پردازش امن هستند. اگه یک نامه بگیرم از ایشون که موضوع اینده من که غیر حساس هست توش باشه و همچنین گفته شده باشه که من به موضوعات حساس و دارای ممنوعیت صادرات دسترسی نخواهم داشت ایا باز هم موضوعات ایشون میتونه برای من مشکل ساز باشه؟؟
ممنونم
تو i20 اسم استاد نمی اد. نامه پذیرش رو گاهی میبینن گاهی هم نه، ضمنا ممکنه مدیر گروه هم بگه نامه از استادت بگیر یا تو نامه از استادت اسم ببره. بنابراین تصمیم با خودتونه که بخواید کدوم سناریو رو پیش ببرید. یعنی استاد رو بگید یا مدارک رو طوری نشون بدید که اسم استاد نیاد. من تصورم این بود که استاد مورد نظر شما فقط به خودتون جواب داده و جایی اسمی ازش برده نشده و کسی نمیدونه.
اگر قراره نامه پذیرش رو ارائه بدید بهتره ریسرچ پلن دقیق و با جزئیات ازش بکیرید که توش جمله ایشون به اطلاعات حساس دسترسی نداره هم ذکر شده باشه.