23-12-2011, 01:38 PM
(23-12-2011, 12:56 PM)pegaha123 نوشته: کارنامه رو باید برام پست کنه ets . ولی بعضی وقتا خیلی دیر میرسه و میگن 2 ماه فرصت بدین اگه نیومد دوباره تقاضا بدین. حالا من که 2 ماه دیگه اگه یخام برم سفارت و کارنامم هنوز برام نیومده باشه چیکار کنم؟
(23-12-2011, 01:01 PM)pegaha123 نوشته: یه سوال دیگه. من برای 2 تا دانشگاه تو تگزاس apply کردم فقط . چون خالم تگزاسه ومیخاستم پیشه اون باشم. حالا با توجه به نمره تافلم اگه گفت چرا این دانشگاه من چی بگم؟ بگم چون میخام پیشه خالم باشم؟ با i-20 از دانشگاه utsa میخام برم.سعی کنید تا زمان مصاحبه سفارت اصل مدرک رو اماده کنید، در صورتی که آماده نشد با ایمیل سفارت مورد نظر تماس بگیرید و نظرشون رو در مورد کپی مدرک تافل برای ارایه بپرسید...احتمالا مشکلی نخواهد بود...
معمولا اقوام درجه اول شما به نام خویش آوند ازشون در امریکا نام برده میشه و تا جایی که من اطلاع دارم، خاله جزو خویش اوند نزدیک محسوب نمیشه...من جای شما بودمنامی از خالم نمیبردم مگر اینکه سوالی مستقیم درباره خویش آوند درجه دوم پرسیده شود.....شما باید ملاک تحصیلی یک دانشگاه و دست اوردهای اون در رشته و مقطع خودتون رو دلیل انتخاب این دانشگاه برای حضور اعلام کنید..معمولا پیشنهاد میشه از یک ایالت چند دانشگاه رو انتخاب نکنید و انتخاب های دیگری رو هم نشون بدید تا نشان دهنده این باشه که هدف شما تحصیل در ایالت متحده هست نه حضور در یک ایالت و شهر به خصوص..
نکته: تمنها از یک دانشگاه درخواست I-20 کنید..