28-04-2016, 11:32 AM
سلام من واقعا به راهنمایی شما نیاز دارم این بار 2 که سوال میپرسم اما ج ندادین..من زیر شاخه های معماری برای مستر میخوام که شانس بیشتری برای پذیرش از المان داشته باشم
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
|
28-04-2016, 11:32 AM
سلام من واقعا به راهنمایی شما نیاز دارم این بار 2 که سوال میپرسم اما ج ندادین..من زیر شاخه های معماری برای مستر میخوام که شانس بیشتری برای پذیرش از المان داشته باشم
29-04-2016, 10:14 AM
(28-04-2016, 11:32 AM)anis نوشته: سلام من واقعا به راهنمایی شما نیاز دارم این بار 2 که سوال میپرسم اما ج ندادین..من زیر شاخه های معماری برای مستر میخوام که شانس بیشتری برای پذیرش از المان داشته باشم بارها به سوالات مشابه شما پاسخ داده شده لطفاً بدقت این لینک رو ملاحظه کنید کلیه دوره های فوق لیسانس در گرایشهای متنوع معماری در دانشگاههای المان. همانطور که میدونی دوره تمام انگلیسی محدوده است. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
17-05-2016, 03:47 PM
(05-02-2016, 09:59 PM)Shihan نوشته: از قضا این موسسات در برخی ایالتها بسیار راحت می باشد باید دقیق لیست موسسات رو استخراج کنید و بدنبال حداقل نیازهای دانشگاه بگردید. من حتی مجموعه ای از این موسسات دیدمم که علاوه بر شرط معدل نداشتن ، شرط نمره زبان زیر 6 هم در پذیرش میسر بوده. سلام دوست عزیز..اولا بابت راهنمایی های ارزشمند و بی دریغ شما کمال رو تشکر و سپاسگذاری رو دارم و واقعا ازت ممنونم. راستش من همه برنامه های زندگیمو میخوام تنظیم کنم برای رفتن به المان برای کار یا تحصیل..و معدلم 13.18 دارم زبان انگلیسی میخونم و مطمنم بالای 6 میشه نمره ایلتسم .حالا با توجه به لینک زیر ایا واقعا دانشگاه المانی وجود داره بامعدل 13.18 پذیرش بده؟ من کاردانی عملیات پتروشیمی و مهندسی شیمی پتروشیمی با دو سال سابقه کار و بیمه دارم.اگه مشخصا راهنمایی کنید کدوم دانشگاه یا مدارس عالی فنی بدون شرط معدل پذیرش میده واقعا ازت ممنون میشم ...من با توجه به جواب شما میخوام تنظیم کنم برای زبان المانی اقدام کنم ....باز م ممنونم (17-05-2016, 03:47 PM)keyvanm نوشته: سلام دوست عزیز..اولا بابت راهنمایی های ارزشمند و بی دریغ شما کمال رو تشکر و سپاسگذاری رو دارم و واقعا ازت ممنونم.احتمال اینکه از موسسات علوم کاربردی FH، پذیرش بگیری. تعداد این موسسات بسیار زیاده بهتره این =all%3A0%3A4A]لینک رو ملاحظه کنی و حداقل موارد مورد نیاز رو بررسی کنی. اگر هم زبان المانی بخونی که شانس پذیرش از دانشگاهها رو (البته درجه متوسط) خواهی داشت. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
18-05-2016, 05:49 PM
(17-05-2016, 09:23 PM)Shihan نوشته: احتمال اینکه از موسسات علوم کاربردی FH، پذیرش بگیری. تعداد این موسسات بسیار زیاده بهتره این =all%3A0%3A4A]لینک رو ملاحظه کنی و حداقل موارد مورد نیاز رو بررسی کنی. اگر هم زبان المانی بخونی که شانس پذیرش از دانشگاهها رو (البته درجه متوسط) خواهی داشت. ممنونم..چندتا از این دانشگاه ای سطح متوسط برای رشته مهندسی شیمی مقطع کار شناسی ارشد رو میشه معرفی کنید که احتمال پذیرش بیشتری دارن
20-05-2016, 10:55 AM
(18-05-2016, 05:49 PM)keyvanm نوشته: ممنونم..چندتا از این دانشگاه ای سطح متوسط برای رشته مهندسی شیمی مقطع کار شناسی ارشد رو میشه معرفی کنید که احتمال پذیرش بیشتری دارن در لینک بالا ، اسامی موسسات علوم کاربردی رو قرار دادم ، خیلی راحت میتونی بسته به شهر و رشته خودت اونها را محدود، سپس انتخاب کنی. بیشتر موسسات کاربردی سخت گیری های خاص دانشگاهها را ندارن. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
23-05-2016, 07:53 PM
سلام من رشته ریاضی خوندم و تو دانشگاه دولتی قبول شدم و الآن دارم مهندسی نرم افزار میخونم (در حال حاضر آخرای ترم 2)
و اینکه برنامه نویسی به زبان های c , c# , vb رو تا حد زیادی کار کردم در حالی که علاوه بر این ها چند سالی است که گرافیک نرم افزاری (مخصوصا فوتوشاپ) رو دارم به صورت حرفه ای کار میکنم همچنین دارای مدارک و سرتیفیکیشن های مختلف هستم خواستم ببینم شانس قبولی تو یه دانشگاه آلمان و دارم (برای رشته نرم افزار) و اینکه هزینه تحصیل و زندگیم چی میشه؟؟؟ و آیا فاند میشه گرفت؟؟؟؟؟
26-05-2016, 11:49 AM
دانشگاههایی که من میخوام حداقل نمره زبان رو 6.5 زدن که من دارم.الان وقت دارم برای دوباره امتحان دادن که نمره بهتری حتما میگیرم.ایا بالاتر بودن نمره زبان پوین مثبته و شانس رو بالا میبره یا داشتن حداقل براشون کفایت میکنه و با بقیه چیزا افراد با هم مقایسه میشن؟؟
26-05-2016, 05:53 PM
(26-05-2016, 11:49 AM)mona_mah_m نوشته: دانشگاههایی که من میخوام حداقل نمره زبان رو 6.5 زدن که من دارم.الان وقت دارم برای دوباره امتحان دادن که نمره بهتری حتما میگیرم.ایا بالاتر بودن نمره زبان پوین مثبته و شانس رو بالا میبره یا داشتن حداقل براشون کفایت میکنه و با بقیه چیزا افراد با هم مقایسه میشن؟؟ مسلماً داشتن نمره زبان بالاتر از حداقل های دانشگاه امتیاز مثبت تلقی میشه و شما را از سایر متقاضیان متمایز خواهد کرد البته این مورد همه امتیازات را فرا نمیگیره از اونجایی که معدل و سایر فاکتورها هم اهمیت خودش را دارا است. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
درود بر شما،
من دارم لیسانس رشته مدیریت کسب و کار در دانشگاه تهران میخونم (سراسری روزانه) ترم 6 رو دارم تموم میکنم معدلم 16.78 هست تا اینجا. همچنین 8 ماهه دارم المانی میخونم توی ÖKF و تا اخر تابستون A2 تموم میشه. قصدم اینه برای فوق لیسانس در رشته های مربوط به بیزینس و به زبان آلمانی پذیرش رایگان بگیرم. (مدرک انگلیسی ندارم اما زبانم در حد 5.5 آیلتس و چون میخوام بعد تحصیلم همونجا بمونم و کار کنم قصد دارم کورس رو هم المانی بخونم. ضمنا از دکترا متنفرم و فقط میخوام همون المان یا اتریش یا سوییس و لیختنشتاین وارد کار شم) حتما رایگان یا نهایتا ترمی 500 یورو مد نظرم هست. دوتا سوال داشتم، مدرک المانیمو تا چه سطحی باید برسونم که بتونم از المان یا اتریش پذیرش المانی رایگان یا ارزون بگیرم ؟ شنیدم اگه تا ب 1 بخونم اینجا میتونم پذیرش بگیرم بعد برم اونجا یکسال فقط زبان المانی بخونم تا DSH یا Test Daf بگیرم و از سال دوم دانشگاهو استارت بزنم. سوال دوم اینه که با همین یه لیسانس با معدل خوب از دانشگاه تهرانو یک مدرک المانی میتونم واسه فوق از آلمان یا اتریش پذیرش بگیرم ؟ رنکینگ هم اصلا اهمیتی نداره برام فقط از ایران برم ! همین دوتا کافیه که بتونم از ایران برم ؟ دستتون درد نکنه 3>
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
|
|