21-12-2011, 03:47 AM
از AVA به دلیل پذیرفتن مدیریت انجمن «مدارک مورد نیاز» و قبول زحمت تکمیل تاپیکهای این انجمن بسیار سپاسگزارم.
.
قدردانی از مدیران
|
21-12-2011, 03:47 AM
از AVA به دلیل پذیرفتن مدیریت انجمن «مدارک مورد نیاز» و قبول زحمت تکمیل تاپیکهای این انجمن بسیار سپاسگزارم.
.
21-12-2011, 08:51 AM
(21-12-2011, 03:47 AM)Bahram نوشته: از AVA به دلیل پذیرفتن مدیریت انجمن «مدارک مورد نیاز» و قبول زحمت تکمیل تاپیکهای این انجمن بسیار سپاسگزارم. من هم از شما و دوستان دیگه که با حسن نظرشون این مسوولیت رو به عهده من گذاشتن تشکر می کنم. تا اونجاییکه بتونم سعی خواهم کرد که به این انجمن رسیدگی کنم
21-12-2011, 05:12 PM
فک کنم دیگه خود آوای عزیز بدونه که منم با صمیم قلب آرزوی موفقیت براش دارم!
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
متاسفانه فراز قادر به ادامه همکاری به عنوان مدیر ارشد نیست. من به شخصه از این موضوع خیلی ناراحتم، چون کار کردن با فراز برام تجربه خیلی خوبی بود و خیلی چیزا ازش یاد گرفتم. به ایشون لقب Graduated Hero به پاس زحماتی که از روز اول تاسیس این فروم کشیده و نقش زیادی که در پیشرفت و نظم فروم داشته، تعلق می گیره.
فراز جان امیدوارم بتونیم به زودی دوباره در تیم مدیریت ببینیمت. هر جا هستی موفق باشی.
25-12-2011, 02:17 PM
بسیار متاسفم که فراز امکان ادامه همکاری با تیم مدیریت فروم رو نداره. صبر، حوصله، دقت، پیگیری و از همه مهمتر "صداقتی" که فراز در انجام کارهای فروم داشت بسیار ارزشمند بود. نقش مهم فراز در تاسیس این فروم، تلاشهای بی وقفه اش در تکمیل تاپیکها و ویکی فروم، دعوت از بسیاری از مدیران و کاربران خوب برای پیوستن به آکادمیا و تکمیل و پربار کردن تیم فروم، گوشه ای از کارهایی است که فراز در مدت مدیریت ارشدش در این فروم انجام داد.
فراز جان برات بهترین ها رو آرزو می کنم. بدون شک جای خالی شما در آینده بیشتر مشخص خواهد شد، برای همین امیدوارم بزودی و با رفع گرفتاریهات برگردی.
25-12-2011, 07:54 PM
ای بابا !!!
فراز تو هم رفتی !! بدون تو که اصلا حال نمیده. خدایی خیلی خیلی ناراحت شدم چون تو رو به عنوان کسی میشناسم که تو این چند وقته از طریق پیام هایی که به من دادی خیلی به من آرامش دادی و مرا با حقایق خیلی از موضوعات آشنا کردی. دعا میکنم هر چه سریعتر برگردی(البته هستن که هستی ولی به عنوان مدیر ارشد) راه حل های تو خیلی راه گشا برای من بود خیلی خیلی خیلی مخلصم امیر نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
25-12-2011, 08:44 PM
فراز جان از کمک هایی که در این مدت به همه ما کردی ممنونم و امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی.
Whether you think you can or can't, you are right
25-12-2011, 08:49 PM
فراز جان،منم ممنونم بابت زحماتت.ایشالا موفق و موید باشی و همه کارها به خوبی پیش بره.
شاد باشی " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم" |
|