11-07-2016, 10:36 AM
(11-07-2016, 10:26 AM)مهمان نوشته: آخه خود نظام وظیفه گفته میشه یه بار انصراف داد!http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&fkey...ageid=1223
شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی
|
11-07-2016, 10:36 AM
(11-07-2016, 10:26 AM)مهمان نوشته: آخه خود نظام وظیفه گفته میشه یه بار انصراف داد!http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&fkey...ageid=1223
11-07-2016, 10:40 AM
(10-07-2016, 12:05 AM)automotive نوشته: خیر، سهمیه معافیت تحصیلی برای هر مقطع تحصیلی فقط یک مرتبه است و نه بیشتر. شما نباید انصراف را امضا میکردید، باید با تعداد واحد پایین و حذف دروس و حذف ترم دانشجویی خود را ظاهرا حفظ میکردید و پس از قبولی در کنکور در دانشگاه جدید ثبت نام میکردید و انصراف از دانشگاه قبلی. هرچند در این حالت نیز سنوات شما بیشتر نمیشود و با کمیسیون میتوانسید دو ترم آخر را به صورت اضافه بر سازمان تحصیل کنید.http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&fkey...ageid=3225
11-07-2016, 10:42 AM
من پیام نور بدون کنکور ثبت نام کردم آیا میتونم پس از انصراف در کنکور سراسری شرکت کنم؟
(09-03-2016, 01:56 PM)nader نوشته: درود سلام آقا نادر، من امروز رفتم دانشگاه انصراف بدم واسه خدمت سربازی، منتها آموزش دانشگاه بهم گفت باید تاریخ انصرافت رو بیاریم عقب یعنی ترم مهر ماه 94 که دانشگاه جریمت نکنه و پول ترم بعد هم بهت بدن. حالا مشکل اینجاست که اگر اینکارو بکنند من تاریخ فارغ التحصیلیم که از اون موقع رد میشه آیا فرصت یک ساله فارغ التحصیلی دارم برای اینکه اضافه خدمت نخورم؟ ((لازم به ذکره بنده یک بار از این فرصت یک ساله ی فارغ التحصیلی بعد از کاردانی استفاده کردم. و الان انصرافی کارشناسی برق قدرت هستم.)) یعنی با توجه به اینکه یکبار استفاده شده از این فرصت در کاردانی، در کارشناسی هم میتونم از این فرصت استفاده کنم تا غیبت نخورم؟
08-08-2016, 01:21 PM
(08-08-2016, 12:48 PM)pedrammax نوشته: سلام آقا نادر، من امروز رفتم دانشگاه انصراف بدم واسه خدمت سربازی، منتها آموزش دانشگاه بهم گفت باید تاریخ انصرافت رو بیاریم عقب یعنی ترم مهر ماه 94 که دانشگاه جریمت نکنه و پول ترم بعد هم بهت بدن. حالا مشکل اینجاست که اگر اینکارو بکنند من تاریخ فارغ التحصیلیم که از اون موقع رد میشه آیا فرصت یک ساله فارغ التحصیلی دارم برای اینکه اضافه خدمت نخورم؟ ((لازم به ذکره بنده یک بار از این فرصت یک ساله ی فارغ التحصیلی بعد از کاردانی استفاده کردم. و الان انصرافی کارشناسی برق قدرت هستم.)) یعنی با توجه به اینکه یکبار استفاده شده از این فرصت در کاردانی، در کارشناسی هم میتونم از این فرصت استفاده کنم تا غیبت نخورم؟ درود دانشگاه برای استراد شهریه این حرف رو شما بهش بگو که من اضافه میخورم بعدشم شما پیگیر باش در امور نظام وظیفه دانشکاه شهریه اگه هم بخوای انصرافت هر موقع باشه باید تا اون موقع برات مرخصی رد بشه موفق باشید ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید
08-08-2016, 02:11 PM
(08-08-2016, 01:21 PM)nader نوشته: درود من الان رفتم نظام وظیفه بخش سوالات دانشجویی. بهم گفت اگر تاریخ انصرافت رو بیارن عقب مشکلی نداره میشه از معافیت یک ساله دوباره استفاده کنی! اشتباه نکردن نظام وظیفه؟ چونکه چندجا تو اینترنت خوندم که امکان استفاده از فراغت تحصیلی یک ساله یک بار میسره
08-08-2016, 03:26 PM
(08-08-2016, 02:11 PM)pedrammax نوشته: من الان رفتم نظام وظیفه بخش سوالات دانشجویی. بهم گفت اگر تاریخ انصرافت رو بیارن عقب مشکلی نداره میشه از معافیت یک ساله دوباره استفاده کنی! اشتباه نکردن نظام وظیفه؟ چونکه چندجا تو اینترنت خوندم که امکان استفاده از فراغت تحصیلی یک ساله یک بار میسره خیر نظام وظیفه هام درست میگه چون که با هر مقطع تحصیلی سنوات ها از صفر محاسبه میشه کاری به کاردانی شما یا دیپلم شما نداره ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید
18-08-2016, 11:54 AM
سلام برادر یک سوال دارم خیلی واجبه.
اگه من کاردانی (روزانه)یک رشته رو بگیرم. مثلا محیط زیست بعدش دوباره بخوام یک کارشناسی دیگه روزانه مثلا زمین شناسی رو بگیرم باید دوباره کنکور سراسری شرکت کنم؟؟ این وسط پس از اتمام دوره کاردانی مشکلی از لحاظ سربازی برای شرکت در کنکور سراسری به وجود نمیاد؟ @Torkan
23-09-2016, 01:01 AM
سلام
ميخاستم بدونم براى خروج از كشور براى ادامه تحصيل ، ميشه از راه زيارتي (كربلا) خارج شد و بعد از عراق به همون كشور رفت ؟ تازه كنكور دادم و ميخوام دانشگاه ثبت نام كنم خيليييي ممنون ميشم راهنماييم كنين |
|