25-05-2016, 11:22 PM
(25-05-2016, 05:43 PM)Eli87501 نوشته: سلام دوباره دوستان
من فرایند ایمیل زدن به اساتید مورد نظرمو شروع کردم و یکیشون که خیلی هم برام مهمه، بعد از 10 روز هنوز جوابی نداده. میخواستم ببینم کی بهتره دوباره ایمیلو براش بفرستم؟ و اینکه آیا نیازه وقتی ایمیلو دوباره میفرستم، توی سابجکتش چیز خاصی اضافه کنم؟ مثلا یه چیزی مثل Reminder ؟ یا نه کلا، هر استادی که حدودا 10 روز گذشت و جواب نداد، همون ایمیلو دوباره بزنم براشون؟ اینم بگم که برای مقطع دکتری و بهار 2017 دارم اقدام میکنم.
سلام،
- راستش به نظرم دیگه 10 روزم خیلی دیرِ. همون 3-4 روز یه بار یه ریمایدر بهش بزنید. سعی کنید صبح ساعت 7:30 به وقت اونجا ایمیل رو بفرستید که ایمیلتون بالا بقیه باشه.
- عنوان تاپیک رو می تونید یه follow up بزارید پشتش ولی من خودم نمی زاشتم. ریمایدر مودبانه نیست. درسته معنی یادآوری رو داره ولی باید گفت friendly reminder or politely reminder.
- اگه براتون خیلی مهمِ به نظر من زنگ بزنید بهشون. زنگ بهتر جواب می ده و از بلاتکلیفی در می آید.
- من متن زیر رو می فرستادم. ابتکار خودمه. شاید بدرتون بخوره:
I think my previous e-mail missed your attention. I am just sending this email as a polite reminder and hope for your kind consideration on this matter.
Best wishes,
Asadolahe Nezami khajavi
موفق باشید
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"