21-02-2016, 07:20 PM
(14-04-2012, 10:50 PM)Pink Floyd نوشته:درودبعضی وقت ها برای اصلاح اطلاعات (از قبیل اصلاح نام یا نام خانوادگی یا تاریخ تولد) در پروفایل ETS و پس از مبادله ایمیل با موسسه، از شما خواسته می شود که یک کپی از ایمیل فرستاده شده و یک کپی از پاسپورت خود را به شماره ی گفته شده فکس نمایید.برای این کار دو صفحه ی مورد نظر را به فرمت pdf در آورده و به سایت http://faxzero.com/ مراجعه نمایید. سپس فایل ها را آپلود نموده و قسمت های الزامی را پر نموده و شماره ی فکس مورد نظر را وارد نمایید (کد 1+ ) را وارد ننموده مثلا شماره فکس قسمت iBT را بصورت 6102908972 وارد نموده و از طریق این سایت مدارک را فکس نمایید. آدرس ایمیل خودتون رو حتماً درست بنویسید.
با سلام من پروفایل ETS خود را در سال 2012 ایجاد نمودم. ولی در سال 2016 برای تافل در آموزشگاه امیربهادر از طریق ووچر ثبت نام کردم. ولی آخر که ثبت نام تمام شد متوجه شدم یه سوتی بزرگ دادم نام من در پاسپورت یکم متفاوت با نامم در پروفایل ETS هست. میخواستم ببینم که راهی برای اصلاح وچود داره یا خیر؟ اگر وجود داره کسی می تونه به طور کامل شرح بده؟ منظور دوست خوبمون @Pink Floyd که گفته پس از مبادله ایمیل با موسسه، با موسسه برگزاری آزمون هست یا خود ETS ؟