(28-06-2015, 08:43 PM)abbasss نوشته: با سلام و تشکر از پاسختون
خیر، فعلا قصد شرکت در امتحان خاصی ندارم و با توجه به شرایط شغلی (صادرات) که دارم شدیدا نیاز به رایتینگ قوی دارم. (مکاتبه با شرکتهای خارجی)
بله، حق با شماست و زمانی که شروع به خوندن کتاب Grammer in english کردم فهمیدم که کتاب خیلی ساده توضیح داده و راحت میشه متن کتاب رو فهمید و دارم کتاب انگلیسی رو میخونم ( هرچند قسمت زمان ها کمی سخته ولی بازم قابل فهمه)
با این حال اگر بازم راهنمایی به نظرم رسید ممنون میشم دریغ نفرمایید.
با تشکر
درود
قضیه کمی حالا فرق کرد! شما باید حتما هر روز زمانی رو برای خواندن مجلات و روزنامه ها یا حتی مقالات اختصاصی export اختصاص بدین. سعی کنید اصلا حفظ نکنید چون در این حالت زده خواهید شد. سعی کنید با خوندن متون مختلف کاربرد برای مثال زمان فعل ها رو در جملات رو درک کنید. مثلا نشینید حفظ کنید اگر بگوییم..If I were you باید بعدش I would بیاد یا مثلا had been ماضی بعید هست و باید بعد از فعل ماضی ساده بیاد. اینجا موجب سردرگمی خواهد شد. همانطور که گفتم NOTEFULL در ابتدا به درد میخوره و شما رو تا حدودی با محتوای نوشتن شامل : مقدمه،متن مادر، و نتیجه گیری آشنا میکنه. بعد بشینید در مورد موضوعات مختلف صادرات و واردات جز و کل مثلا بنویسید. اگر هم میخواید اشکالاتون برطرف بشه همینجا متن رو بذارید تا دوستان تصحیح کنن و یا بعضی سایتها هم این کار رو میکنن. لینکش رو پیدا میکنم و میذارم براتون.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.