04-10-2016, 07:29 AM
(30-09-2016, 07:40 PM)nanock نوشته: سلام و خسته نباشید به همه عزیزان،
آقا من یه سوالی برام پیش اومده ... آیا واسه ما هیچ راهی برای پذیرش دکترا گرفتن از دانشگاههای فوق وجود نداره؟ MIT, Stanford, Berkeley, Caltech
یعنی المپیادی نباشیم، رتبه یک کنکور نباشیم، معدل بییییست نباشه نمی شه.... یعنی هیچ راهی نیست؟
مثلا نمیشه بری یه کشور دیگه با پول یه دو سال اونجا ارشد بخونی یا حتی فاند ارشد بگیری بعد واسه دکترا بری یه همچین جاهایی؟ منظورم اینه که مشکل فقط واسه ما ایرانیهاست یا نه؟
فرض مسئله اینه که من یه دانشجوی معمولی هستم ولی شانس مقاله خوب تافل خوب و جی آر ای خوب رو دارم والسلام!!!!!
ممنون
قطعا سختی گرفتن پذیرش از این دانشگاهها تنها منحصر به ایرانیها نیست. رفتن به این دانشگاهها برای بسیاری از امریکاییها هم ممکن نیست. این دانشگاهها از جمله بهترین دانشگاههای جهان هستند و طبیعیه که رقابت برای ورود بهشون خیلی زیاد باشه. دانشجوی معمولی با شرایط خوب معمولا نمیتونه از این دانشگاهها پذیرش بگیره. برای رفتن به بهترینهای دنیا باید در حد بهترینهای دنیا باشید. باید دانشجوی عالی با شرایط عالی باشید تا بتونید از این دانشگاهها پذیرش بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.