03-01-2012, 09:42 PM
یعنی من الان دانشجو هستم یا نه؟؟؟؟
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم
|
03-01-2012, 09:45 PM
(03-01-2012, 09:29 PM)soilman نوشته: دروداین فیلد ها معمولا برای این است که کمیته ادمشین ببینن اگه شما اسم استاد خاصی رو نوشتید تو این قسمت اونم صدا بزنن و نظر اونم بخان پس بله میتونین بگین نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
04-01-2012, 10:32 PM
(03-01-2012, 09:29 PM)soilman نوشته: دروداگر با استادهایی در تماس بودید میتونید در این قسمت توضیحات اضافه بدید، ولی مشکلاتی مثل دیر رسیدن نمره امتحان و غیره رو بهتر با ایمیل هماهنگ کنید که بهتون جواب بدن و مطمئن بشید مشکلی وجود نخواهد داشت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
05-01-2012, 11:01 PM
سلام
یکی از دوستام میخواد برای دانشگاه میشیگان اقدام کنه، تو اپلیکیشن دوتا سوال پرسیده که جوابش رو نمیدونه. منظور از CURRENT VISA CLASSIFICATION چیه؟ منظور از... Visa Classification For Study At چی؟ جواب سوال هم باید تایپ بشه و جواب دادن به سوالات هم اجباریه. میشه اگر کسی میدونه زود زود جواب بده. ممنون
06-01-2012, 02:34 AM
(05-01-2012, 11:01 PM)m.ost نوشته: سلامtype: not applicable or none of visa types or no visa نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
06-01-2012, 05:42 PM
سلام
دانشگاه USC یک فرم گذاشته که نوشته This form is necessary to certify that you will have the ability to pay tuition and living expenses for your frst year of study. A Certifcate of Eligibility (Form I-20) for an F-1 student visa or a Certifcate of Eligibility (Form DS-2019) for a J-1 exchange visitor visa will not be issued unless this form is completed and the necessary certifcations are obtained. This form MUST be accompanied by a recent bank letter or bank statement indicating available funds. Please be advised that these costs are estimated. Actual amounts may be higher. من تو فرم های ادمیشن نوشته بودم که بدون فاند نمیتونم برم حالا این فرم رو چکار کنم؟حتما باید پر کنیم و بفرستیم ولی bank statement هم بفرستم؟ مثلا حدود 4000 دلار یا نه اصلا نفرستم و بگم هیچ پولی ندارم؟ اینطوری نگن برای ویزا مشکل داره بهم پذیرش ندن؟
06-01-2012, 07:36 PM
(06-01-2012, 05:42 PM)smile نوشته: سلامسلام این تیپ فرم ها بعد از پذیرش بدون فاند و قبول کردن شما برای پیوستن به دانشگاه به صورت بی فاند می باشد پس الان نیازی نیست! موفق باشین نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سلام
این رو باید yes بزنم یا no؟مرسی In the event that I am accepted to West Virginia University, I acknowledge that my education records are protected by the Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA). As such, pursuant to FERPA, I authorize officials at WVU to discuss or otherwise disclose the contents of my education records pertaining to my enrollment as a new student with individuals who can provide the Personal Identification Number identified below. This release may include information such as deposits paid, applications filed, housing and meal plan assignments, financial aid and scholarships awarded, course schedules, fees charged to my student account, etc. I understand and acknowledge that this authorization may be revoked by me in writing, but that in no event shall this authorization remain in effect past the first day of classes of the semester to which this application applies. I understand that if I wish to revoke this authorization sooner, I must notify the Office of Admissions in writing. (Go to http://ferpa.wvu.edu for additional information on FERPA) Yes No
16-01-2012, 01:11 PM
بسته به ترجیحات خود شما، میتونید به این سوال هر یک از دو پاسخ رو بدید. شما یک PIN یا همون Personal Identification Number انتخاب میکنید یا بهتون میدهند که هر کسی اون PIN رو داشته باشه بسته به جوابی که به این سوال میدید میتونه به اطلاعات شما دسترسی داشته باشه. مثلا ممکنه وکیل یا همسر یا غیره این PIN رو داشته باشند و در موارد لازم اطلاعات شما رو از دانشگاه بگیرند. اگر نمیخواهید که حتی کسانی که PIN رو دارند بتونند اطلاعات شما رو بگیرند و فقط خودتون میخواهید به اطلاعات دسترسی داشته باشید، گزینه No رو انتخاب کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
16-01-2012, 10:43 PM
سلام
توی فرم دانشگاه نوشته Please give your combined grade point average (on a 4-point scale) for all STEM (science, technology, engineering, mathematics) courses you have taken منظورش چیه؟ من که فوق دارم باید همه واحدهای تخصصی لیسانس و فوق رو باهم میانگین بگیرم یا فقط فوق کافیه؟ ممنون |
|