10-11-2016, 05:55 PM
سلام. من با بی دقتی تمام با عکس پارسال ثبت نام کردم. درخواستم بررسی نمیشه؟
لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه
|
10-11-2016, 05:55 PM
سلام. من با بی دقتی تمام با عکس پارسال ثبت نام کردم. درخواستم بررسی نمیشه؟
10-11-2016, 08:27 PM
(10-11-2016, 05:55 PM)مهمان نوشته: سلام. من با بی دقتی تمام با عکس پارسال ثبت نام کردم. درخواستم بررسی نمیشه؟ با اینکه در متن مربوط به امسال نوشته عکس پارسال مورد قبول نیست یعنی عکسی که پارسال استفاده میشه ولی تا جایی که میشه حدس زد تقریبا مشکلی ایجاد نمیشه نگران نباشید. در ضمن این درخواست نیست قرعه کشیه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
27-04-2017, 11:54 AM
(27-04-2017, 11:01 AM)fo-eng نوشته: سلام حدود 2 می میاد نتایج یعنی عصر سه شنبه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
29-04-2017, 09:48 PM
ببخشید هر کسی توی گرین کارت برنده بشه چقدر طول میکشه تا وارد خاک آمریکا بشه؟
همچنین برای چه اعضایی از خانواده اش می تونه اقدام برای زندگی در اونجا بکنه؟
30-04-2017, 01:47 AM
بستگی به پرونده فرد و مدت زمانی که منتظر جواب کلیرنس هست، داره، من بین دوستان خودم دیدم که حدود 1 تا 2 سال طول کشیده. هر فردی که برنده میشه، میتونه برای همسر و فرزندان مجردش (که زیر 21 سال هستند) درخواست دریافت گرین کارت بده.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
05-04-2019, 09:52 PM
با سلام
ببخشید سوالی داشتم در خصوص اینکه مادرم سال 2016 برنده لاتری شد و موفق به گرفتن ویزا هم شد اما همسر ایشان FBI چک شدن و قرار شد نتیجه رو خبر بدن ولی متاسفانه با دستور آقای ترامپ پروسه کاری عقب افتاد و دیگه هیچ خبری ندادن ، و مادر من به تنهایی دو بار به آمریکا رفت و گیرین کارت رو دریافت کرده . خواستم بپرسم که ما باید واسه دریافت ویزای پدرم ( همسر ایشان) چه کار کنیم که زودتر به نتیجه برسیم ؟
08-04-2019, 03:14 AM
ظاهرا در دولت ایشون به غیر از گرفتن برگه معافیت (waiver) کار دیگه ای نمیشه کرد. از اونجاییکه همسر ایشون گرین کارت گرفته دیگه بحث لاتاری و ظرفیت موضوعیت نداره و ایشون در هر حال به عنوان همسر میتونند همیشه درخواست بدن. ظاهرا جز صبر کردن برای پایان دوره ایشون و اومدن فرد دیگری با قوانین متعادلتر کار دیگه ای نمیشه کرد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
|
|