29-04-2017, 10:41 AM
(29-04-2017, 12:01 AM)مهمان نوشته: دوست عزیزم ممنونم ازتون. خوده مدارک دست دانشگاه های لیسانس و فوق لیسانسم بود. که برای اومدن به فرصت مطالعاتی بهم دادنش. منم ترجمه رسمی دادگستری کردمشون. در حال حاضر هم اصل مدارک به فارسی هم ترجمه هر دومقطع رو شامل ریزنمره و خوده گواهی رو دستم دارم. ولی بمحض ورود باید مدرک ارشدمو برگردنوم بهشون چون سند خونمون در رهنشونه مبلغ 29 ملیون. من در دست دانشگاهی که دکترا میخونم هیچی ندارم. گواهی موقته که قابل ترجمه نیست. بنظرتون امکان داره هنگام انصراف بگن چون رفتی فرصت مطالعاتی باید 29 ملیون بدی؟ یا بیشتر حتی؟ آخه بقول شما اگر این مبلغ برای آزاد کردن مدارک قبلی باشه که من ترجمشون هم دارم و اصلا نیازی ندارم به فارسیش.خواهش میکنم.
مدرک ارشدتان رو باید به کجا برگردانید؟ به دانشگاهی که در آن در حال تحصیل هستید؟ یا به دانشگاهی که از آن فارغالتحصیل شدهاید؟
اگر ارشد و کارشناسی را در دانشگاه دولتی و روزانه تحصیل کردهاید، باید هزینهی آزادسازی آن مدارک را نیز بپردازید.
لطفا این موارد را توضیح دهید تا بتوان بهتر راهنمایی کرد.
اصولا فرصت مطالعاتی بعد از فارغالتحصیل شدن در مقطع دکتری است! و مسئله دیگر اینکه شما هر دو مدرکتان در دستتان است!
آیا فرصت مطالعاتی که رفتید با هزینهی ایران بوده است؟
پینوشت: دانشگاه دکتری شما هیچ مدرکی از شما ندارد، شما در مقطع دکتری به فرصت مطالعاتی رفتهاید، این مواردی است که کاملا برخلاف عرف و قانون دانشگاهها است، لطفا این موارد را توضیح دهید تا بتوان راهنمایی کرد.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید