(18-04-2017, 02:08 AM)me1396 نوشته: سلام دوست عزیز،خیلی ممنون از پاسختون. من به حدود 60/70 استادی که ممکن بود زمینه کاریشون به من بخوره ایمیل زدم. اون تعدادی که پاسخ دادن گفتن پوزیشن ندارن. من حس میکنم یا زمینه کاری من اختلاف زیادی با زمینه کاری اساتید داره که اونا ترجیح میدن بگن پوزیشن مناسب من ندارن یا اینکه الان زمان مناسبی نیست برای پوزیشن پیدا کردن.
با توجه به شرایتتون آلمان واقعا گزینه ی مناسبی برای شماست اما نظر شخصی من این هست که به هیچ عنوان مستر رو در اروپا تکرار نکنید به دو دلیل مهم:
1. در اکثر رشته ها باید دانش آلمانی در سطح B2 داشته باشید که زمان بر هست و برای شما که معدل خوب ، تافل عالی و مقاله دارید اصلا توصیه نمیکنم(البته باز هم به خودتون بر میگرده و این صرفا پیشنهاد و تجربه ی من هست)
2. اگرچه تعداد دانشگاههای که کورس برای مستر به انگلیسی ارائه میدن خیلی در آلمان زیاد شده اما پروسه ی اخذ ویزا با توجه به اینکه بورسی در کار نیست(در 90 درصد موارد) و برای کسانی که مدرک زبان ندارند خیلی دشواره و میتونم بگم با وضع فعلی اروپا با مهاجرین ناممکن تره.
اما..اما:
وضعیت شما به دلیل وضعیت زبان و مقاله و معدل خوبی که دارید . با اساتید مکاتبه کنید تا بپذیرند سوپروایزر شما بشن و نامه ای رو به دانشگاه بدن که این دانشجو رو می خوام. و یا منتظر پوزیشن های باز شده باشید که به محض دیدن اپلای کنید و منتظر مصاحبه و سایر مراحل باشید و جدا شانستون زیاده و ارشد مجدد به نظر من اصلا کار صحیحی نیست و بیشتر برای کسانی توصیه میشه که پایه ی ضعیفی دارن با معدل کم و یا بدون مقاله هستند تا بتونن بهتر مطالعه کنند و اما نه برای شما. بنابراین به نظر من روی دکترا تمرکز کنید.
با توجه به اینکه فیزیک خوندم میتونم بگم که ژئوفیزیک در آلمان خیلی روش کار میشه و پژوهشگاههایی مثل Hector fellow academy خوب کار میکنند و پولهای زیادی رو به دانشگاههای همکار تزریق میکنند که با یه سرچ توی اینترنت میتونید واقعا موقعیتهای خوبی رو پیدا کنید. کلا دوست عزیز آلمان به رشته های پایه بهای بسیار زیادی میده، فیزیک-ریاضی-شیمی-زمین شناسی- زیست و مباحث میان رشته ای. در کل گمانم انتخاب آلمان برای شما به عنوان مقصد دکتری مناسبه و اگر قصد تکرار مستر رو دارید و البته حوصله جی آر ای هم ندارید شانس کانادا بعد آلمان برای شما و پذیرش از یه دانشگاه خیلی خوب، خیلی بالاست (شاید نباید اینطور قطعی بگم اما این رزومه یعنی آمریکا-کانادا 100 درصد، اروپا هم شدنیه و رقابتیه اما پیدا میکنید)
موفق باشید
سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا
|
18-04-2017, 03:35 AM
اگر زمينه ي مشترك كاري با شما نداشته باشن مستقيما اعلام ميكنن كه ما در اين حوزه كار نميكنيم و زمينه ي كاري ما نيست. در اين مورد بايد دقيق تر سرچ كنيد و البته داشتن يك پروپوزال خوب هم ميتونه مفيد باشه. كلا سعي كنيد فيلد كاري اساتيد و آخرين مقالاتشون براي سال ٢٠١٧ و ٢٠١٦ رو توجه كنيد پيش از ايميل زدن . اينكه تز ارشدتون دقيقا چي بوده هم خب مهمه و اينكه اساتيد هميشه پوزيشن خالي ندارند و شما از بخش vacancy توي صفحه شخصيشون ميتونيد پيگيري كنيد. ولي همونطور كه گفتم شانس خيلي خوبي براي پذيرش داريد و باز هم توصيه ميكنم كلا در پروسه اپلاي هيچ وقت خودتون رو به يك كشور محدود نكنيد و آپشنهاي كناري هم داشته باشيد تا از زمانتون و عمرتون به نحو بهتري استفاده بكنيد. گاهي شرايط طوري پيش ميره كه در طي يك سال واقعا پوزيشن خوبي منطبق با گرايش و علاقه ي شما پيدا نميشه ويا اگر باشه رقابتي ميشه. اونوقت ريجكت شدن شما دليل به فاقد صلاحيت بودن شما نيست و دليلش رقابتي بودن يا حتي سليقه ي استاد هست.
آرزوي موفقيت
با عرض سلام و خسته نباشید .
من کاردانی برق با معدل 12 و کارشناسی ناپیوسته عمران با معدل 13 از دانشگاه ازاد و کارشناسی ارشد عمران از دانشگاه علم و صنعت با معدل 15.5 دارم و نمره ایلس 6.5 هستش . ودر خصوص نانو کامپوزیت در عمرا ن 5 مقاله دارم که ضریب تاثیر مقالاتم به ترتیب از کم به زیاد (7.5 ، 5 ، 4،4 ،2.5) هستش تمام این مقالات در دوران کارشناسی ارشدم چاپ شده . سوالم از جناب عالی اینکه ایا میتونم برای دکترا بورسیه تحصیلی و کمک هزینه تحصیل دریافت کنم .
سلام دوست عزيز،
كاش در سوالاتتون قيد كنيد كه كشور هدفتون كجاست. اگر منظورتون آمريكاست مجموع عواملي مثل معدل، نمرات زبان و جي آر اي اثرگذاره و ريكامنديشن . با توجه به اينكه معدل ليسانس هميشه براي تمام دانشگاهها يك نكته ي مهم محسوب ميشه بايد اون رو با چيزهاي ديگه اي پوشش بديد . يكي از اين چيزها مقاله هست كه واقعا بهتون كمك خواهد كرد. نمره زبان آيلتستون كافيه و براي جبران معدل بايد بايد نمره ي جي آر اي بالايي داشته باشيد مثلا ٣١٠ به بالا( حداقل) . اما شدنيه واقعا . مثلا سعي كنيد ٦ تا دانشگاه براي سال بعد اپلاي كنيد ٢ تا رنك زير ١٠٠ ، ٢ تا بين ١٠٠ تا ٢٠٠ و ٢ تا بالاي ٢٠٠( البته اگر اين شرايط، شرايط خودم بود هر ٦ دانشگاه رو بالاي ٢٠٠ انتخاب ميكردم- پيشنهاد من بر حسب استاندارد در شيوه ي اپلاي بوده و تصميم با شماست) اما براي كانادا و اروپا هم اصل بر تماس با اساتيد هست. موقعيتهاي كمي در رشته ي عمران نيستن، به ويژه در نانوكامپوزيتها. براي موقعيتهايي اپلاي كنيد كه در موردش مقاله نوشتيد والا اگر كمي از موضوع مقالاتتون خارج بشيد واقعا به دليل معدل شانستون كم ميشه به ويژه براي اروپا. براي اروپا از حالا هم ميتونيد تماس با اساتيدي كه پوزيشن خالي دارند رو شروع كنيد اما براي كانادا بهتره از سه يا چهار ماه ديگه آغاز كنيد. به اساتيدي ايميل بزنيد كه پوزيشن خالي دارند والا احتمالا پاسخي دريافت نميكنيد كه اين موضوع به مرور براتون آزاردهنده ميشه و هم اتلاف وقته. در كل شانس اخذ بورس هم داريد و يادتون نره اگر بنا بر آمريكاست جي آر اي بالا نياز داريد. كار نشد نداره اما بايد رزومه و نقاط ضعفتون رو تقويت كنيد. موفق باشيد
24-04-2017, 10:33 AM
سلام، آیا همه ی موقعیت های دکترا در اروپا به صورت شغله و در واقع فقط پایان نامه و پروژه ست یا واحد درسی هم دارن؟ اگه همه به صورت شغله در ازاش به دانشجو پول پرداخت میشه؟ (بعضی موراد در قسمت نتایج پذیرش بود که برای دکترای در اروپا مقدار فاند صفر بود)
26-04-2017, 05:14 PM
(24-04-2017, 10:33 AM)clueless نوشته: سلام، آیا همه ی موقعیت های دکترا در اروپا به صورت شغله و در واقع فقط پایان نامه و پروژه ست یا واحد درسی هم دارن؟ اگه همه به صورت شغله در ازاش به دانشجو پول پرداخت میشه؟ (بعضی موراد در قسمت نتایج پذیرش بود که برای دکترای در اروپا مقدار فاند صفر بود) سلام. اکثرا بله. ولی دانشگاههایی مثل EPFL یا ETH Zurich علاوه بر پوزیشن، مثل آمریکا و کانادا برای اپلای ددلاین دارن و میتونید اپلای کنید. در مورد پول هم تا جایی که من میدونم همشون پول میدن ولی مقدارش متفاوته. ولی اینکه هیچی پول ندن احتمالا شرایط خاصی هست مثلا 6 ماه آزمایشی کار میکنید و بعد پول میدن یا یه چیزی شبیه این.
09-05-2017, 11:09 AM
سلام. من تو ایران فارغ التحصیل کارشناسی ارشد هستم. و تصمیم دارم در آلمان دوباره کارشناسی ارشد بخونم. آیا این امکان وجود داره که برای کارشناسی ارشد پذیرش بگیری و اونجا که رفتی با یه سری اساتید آشنا شی و تو رو واسه دکترا قبول کنن و دانشجوی دکتراش بشی؟
09-05-2017, 12:17 PM
(09-05-2017, 11:09 AM)afrooz.a نوشته: سلام. من تو ایران فارغ التحصیل کارشناسی ارشد هستم. و تصمیم دارم در آلمان دوباره کارشناسی ارشد بخونم. آیا این امکان وجود داره که برای کارشناسی ارشد پذیرش بگیری و اونجا که رفتی با یه سری اساتید آشنا شی و تو رو واسه دکترا قبول کنن و دانشجوی دکتراش بشی؟سلام، این امکان وجود دارد (البته سختیهایی هم دارد) اما چرا از اول برای دکتری اقدام نکنید؟ فاند بیشتر، تخصص دقیقتر (حوزه ی فعالیت دکتری بسیار دقیقتر از ارشد است)، تیم بهتر، دانشگاه بهتر، دکتری نسبت به ارشد مزایای بیشتری دارد، مگر اینکه معدل ارشد شما بسیار پایین باشد. با احترام It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
10-05-2017, 01:24 AM
(09-05-2017, 12:17 PM)automotive نوشته: سلام،معدل ارشدم بالاست. 18/07. اما متاسفانه بعد کلی جست و جو و مکاتبه با پروفسور نتونستم موفق به پذیرش بشم. و اینکه دکترا نیازمنده نمره آیلتس بالاتری هست و تا جایی که میدونم و اگه اشتباه نکنم برای رشته های مدیریتی نیاز به امتحان gmat هستش
10-05-2017, 12:34 PM
(10-05-2017, 01:24 AM)مهمان نوشته: معدل ارشدم بالاست. 18/07. اما متاسفانه بعد کلی جست و جو و مکاتبه با پروفسور نتونستم موفق به پذیرش بشم. و اینکه دکترا نیازمنده نمره آیلتس بالاتری هست و تا جایی که میدونم و اگه اشتباه نکنم برای رشته های مدیریتی نیاز به امتحان gmat هستش شما شاید بتوانید از دانشجوی ارشد به دانشجوی دکتری تغییر وضعیت بدهید، اما توجه داشته باشید که اگر به GMAT نیاز است، در آلمان هم به این نمره نیاز خواهد بود و این نمره را نمیتوان از میان برداشت. اساتید نمیتوانند قوانین دانشگاه را زیر پا بگذارند، اگر دانشگاه اعلام کرده که به GMAT نیاز است، چه در ایران و چه در آلمان این مورد نیاز است و کار خاصی نمیتوان برای آن انجام داد. هرچند در ایران راحتتر میتوان برای اینگونه امتحانات آماده شد و هزینهی کمتری هم نیاز دارد. برای باقی نیازمندیهای پذیرش هم این موضوع صادق است. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
|
|