01-12-2016, 12:35 AM
(30-11-2016, 02:03 AM)Matinking نوشته: - اینکه قبلاچه کارهایی کردید رو نسبتا خوب تشریح کرده ید... ولی اینکه قصد انجام چه کاری رو دارید و اصولا ایده تون برای تحقیق چی هست رو نه...
قبل از پاراگراف آخر یک پاراگراف دیگه اضافه کتید و در اون بیان کنید که ابده ها تون چه همپوشانی با علایق تحقیقاتی استاد داره...
- خیر... نیازی به ذکر TA نیست... اگر برای استاد مهم باشه طبیعتا CV تون رو بررسی می کنه که درش سوابق دستیاری رو ذکر کرده ید...
من اون cover letter رو اصلاح کردم این پاراگراف رو همونطور که گفتید قبل از پاراگراف آخر اضافه کردم،نظرتون رو میخواستم بدونم; به نظرتون همین مقدار کافیه؟ یا مثلا دوتا از مقاله هایی که خوندم هم نام ببریم تو این پاراگراف؟ (این استاد دقیقا تو زمینه من کار میکنه و خیلی تعدادشون کمه از این اساتید به خاطر همین انقدر وسواس دارم)
پ.ن. ببینید اینکه قصد انجام چه کاری رو داریم یه جورایی نامشخصه برای همه چون که ما کامل از جزییات ریسرچی که داره انجام میشه مطلع نیستیم فقط میتونیم بگیم که ما این توانایی ها رو داریم حالا خودت ببین فردی با این توانایی ها رو تو کدوم قسمت ریسرچت میتونی به کار بگیری. اینکه بیایم ایده بدیم به استاد نیاز به این داره مدتی تو اون زمینه ی خاص با استاد کار کرده باشی و بهش ایده نو بدی، کاری که من تو کارشناسی کردم. ولی استادی که از جزییات پروژه فعلیش اطلاع نداری و تازه اولین تماس رو میخوای باش برقرار کنی ایده دادن بهش کار ساده ای نیست لااقل برای کسی که میخواد بره مستر بخونه.