03-12-2016, 01:56 AM
سلام
ایا هنوز(پاییز سال 95)دآآد خدمات ارایه میده؟
چون من چند بار که با دفترشون تماس گرفتم کسی جوابمو نداد
ایا هنوز(پاییز سال 95)دآآد خدمات ارایه میده؟
چون من چند بار که با دفترشون تماس گرفتم کسی جوابمو نداد
سایت DAAD برای پذیرش آلمان
|
03-12-2016, 01:56 AM
سلام
ایا هنوز(پاییز سال 95)دآآد خدمات ارایه میده؟ چون من چند بار که با دفترشون تماس گرفتم کسی جوابمو نداد
03-12-2016, 06:53 PM
(03-12-2016, 01:56 AM)Hamidhma نوشته: سلام بله مشکلی نداره. شما ابتدا باید وقت بگیری info@daad-iran.org سپس جواب گرفتی به ادرس مرکز در تهران مراجعه کنی. خیلی بندرت به تلفن جواب میدن. ادرس: تهران، خیابان دکتر علی شریعتی، خیابان یخچال (روبروی مترو ایستگاه قلهک)، کوچه ی کی نژاد، کوچه اسلامی شرقی، پلاک 10 " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
06-08-2017, 02:30 PM
با سلام
من یک ایمیل از استاد LMU دریافت کردم: Dear Mr. Moji67,
Thank you for your application. You have been doing some really interesting work. I would be happy to support your application for a DAAD PhD fellowship, see links below. A member of my group, XXXXXX XXXXX@gmail.com is currently funded by DAAD and could help you with questions regarding the application.
Please let me know if you are interested.
Best
مشکلی که من دارم اینه که من ریزنمرات و نمره زبانم آماده نیست. تو سایت گفته مدارک رسمی در ابتدا لازم نیست ارائه بشه. با این وضع میشه بدون نمره زبان هم اپلای کرد؟
30-04-2019, 08:36 PM
سلام
من توی ساین DAAD یک phd position پیدا کردمو بعد بالای صفحه اینجوری نوشته: Financing no این یعنی بورسیه بهش تعلق نمیگیره؟؟ برای بورسیه چجوری باید اقدام کرد؟ (30-04-2019, 08:36 PM)delbina نوشته: سلام کسی از دوستان جواب سوال منو میدونه؟!
سلام
یک سوال مهم: برای اپلای کردن از طریق DAAD، چجوری باید اساتید من recommendation letter رو بفرستن؟؟ میدونم دانشگاههای دیگه اینجوری هستن که ما اسمشون رو توی اپلیکیشن وارد میکنیم و به صورت انلاین خودشون recommendation letter رو میفرستن، برای دانشگاه essen چجوری هست؟
07-07-2019, 09:15 AM
واقعا نمیفهمم منظورشون چی هست:
2. Request references The form, which has to be completed by a referee, has to be generated in the DAAD portal in the section "Request reference" after registration and downloaded. Please send the form by e-mail to your referee and ask for the completed reference form to be returned to you in a sealed envelope. In each case, please provide your referee with the application address thus enabling him/her to send the recommendation letter there direct. Please note that the form for completion by a referee can only be generated during the application period (from about 6 weeks before the application deadline). Please generate one form for each referee. The reference is confidential and may not be viewed by the applicant! یعنی باید من برم شیراز از استاد دانشگاه نامه رو بگیرم و بعد پست کنم آلمان؟؟؟؟؟ دوتاشون هم که ایران نیستن
09-07-2019, 09:19 AM
سلام
ایا بورسیه ای در دااد وجود داره که واسه arbitray topics. باشه؟؟ استادم بهم ایمیل زده که از طریق لینک زیر توی سایت دااد اپلای کن، میگم خوب واسه کدومprogram، میگه این همه تاپیک ها رو شامل میشه.در صورتیکه من چک کردم باید program funding رو مشخص کنیم، درسته؟؟ خواهش میکنم جواب این سوالات رو زودتر بدیدو خیلی استرس دارم
09-07-2019, 04:02 PM
سلام
از دوستان کسی میدونه واسه اپلای دااد آیا لازم هست مدارک دیپلم، پیش دانشگاهی و ریزنمرات آن ها بصورت رسمی ترجمه شه (مهر دادگستری + وزارت خارجه)؟ دوستانی که اپلای کردن این مدارک رو در پرتال خودشون حین اپلای آپلود کردن یا نه؟ تشکر |
|