03-07-2017, 08:01 PM
با سلام
من برای ارشد مهندسی صنایع المان میخوام اقدام کنم. ولی نمیدونم چه رشته ای. ممنون میشم راهنماییم کنید
من برای ارشد مهندسی صنایع المان میخوام اقدام کنم. ولی نمیدونم چه رشته ای. ممنون میشم راهنماییم کنید
مهندسی صنایع در اروپا
|
03-07-2017, 08:01 PM
با سلام
08-08-2017, 02:16 PM
با سلام و عرض خسته نباشید
من میخواستم برای مقطع ارشد اپلای کنم بیشتر هم گرایش کنترل پروژه مد نظرم هست ولی با گرایش های دیگه Engineering Management و Manufacturing Engineering هم مشکلی ندارم. و فقط دانشگاه های رایگان یا full fund باشه مد نظرم هست. ترم 8 هستم و معدل کارشناسی 15/22 هست. و زبان هم در حد معقول هست ولی هنوز امتحان تافل یا ایلتس رو ندادم.مقاله هم ندارم. اصلا میتونم امید به اپلای داشته باشم؟ شما کدوم کشور ها و دانشگاه هایی رو پیشنهاد میکنید؟ یا این که ارشد بخونم برای دکترا اپلای کنم(البته کنکور ارشد دادم و احتمالا دانشگاه تهران قبول میشم)؟
10-08-2017, 07:26 PM
سلام. وقتتون بخیر
من کارشناسی رو آمار پیام نور با معدل 16.39 و ارشد مهندسی صنایع گرایش مدیریت سیستم از تربیت مدرس تهران با معدل 18.34 گرفتم زبانم تقریبا خوبه طوری که اگه وقت بذارم میتونم نمره خوبی بگیرم دو تا مقاله (یکی کنفراسی و یک پژوهشی ) دارم زمینه کاری که فعلا مشغولم مدیریت عملکرد و پژوهش در خصوص datamining و سیستم های اطلاعاتی(ess, eis) هست. به زمینه های مالی هم علاقمندم و تا جایی که مطلع شدم مهندسی مالی شرایط خوبی داره. با این توضیحات به نظرتون 1. من شانسی برای پذیرش گرفتن دارم؟ 2. پیشنهاد شما برای ادامه دادن کدوم حوزه اس؟ مالی، مدیریت ...؟ 3.بهتره برای اروپا اقدام کنم یا آمریکا؟ چه دانشگاه هایی؟ 4. به نظرتون شانس گرفتن fund رو میتونم داشته باشم؟ 5. اگر از همین الان برای زبان و GRE اقدام کنم به نظرتون میتونم دسامبر اپلای کنم تا پاییز سال آینده پذیرش بگیرم؟ عذر میخام خیلی طولانی شد... اما این سوالاتیه که دنبال جوابشونم ممنون از اینکه جواب میدین.
11-08-2017, 01:04 AM
(10-08-2017, 07:26 PM)zzahra نوشته: سلام. وقتتون بخیر سلام، 1- در صورتی که نمرات زبان قابل قبولی هم بیاری آره حتماً شانس داری. معدّلت خوبه مخصوصاً ارشد. رزومه پژوهشی هم داری البته خیلی چشمگیر نیست (امیدوارم حداقل مقاله هات به انگلیسی باشن). 2- اینو ترکان عزیز بهتر میتونه کمک کنه. @Torkan 3- اینم بزار ترکان نظر بده. فقط یادت باشه انتخاب کشور چیزی نیست که بخوای به حرف کسی گوش کنی. باید ببینی کجا میتونی زندگی کنی. آب و هوا، دوری از ایران، فرهنگ مردم، مشکل رفت و آمد بخاطر ویزا و ... رو باید در نظر بگیری. 4- برای فاند هم میتونی شانس داشته باشی به شرطی که نمرات زبانت خوب باشه. پس برای اینکه شانست بالاتر بره به مینیمم ها بسنده نکن. تافل و جی آر ای هرچی بیشتر بهتر. هدفت رو بزار برای تافل +100 و جی آر ای +320 5- زمان که داری ولی بستگی داره چقدر آماده ای برای این 2 تا امتحان. باید تو این 3-4 ماه هر 2 تا رو بدی. ممکنه با یه پایه خوب بشه تافل رو جمع کرد ولی نمره خوب تو جی ار ای گرفتن سخت تره و شاید بیشتر وقت بخواد. باز اینم بستگی به خودت داره. ضمن اینکه فکر کنم اگه بخوای سمت رشته های مالی و مدیریت بری شاید GMAT نیاز باشه (باز اینم ترکان بهتر میدونه)
11-08-2017, 08:53 AM
(10-08-2017, 07:26 PM)zzahra نوشته: سلام. وقتتون بخیر (11-08-2017, 01:04 AM)raminz نوشته: سلام، درود با اجازه از رامین گرامی 2- مالی بخونید یا اقتصاد مالی. چون آمار خوندن حیف تیوری رو از دست بدین. مدیریت رشته ای است برای کسانی که سابقه کار دارند. بله بدون اون هم میشه پذیرش گرفت ولی فایده ای نداره. 3- نکاتی که رامین گفتن از بعد جامعه شناسی دقیقا درست بود. نکات خیلی مهمتر از بعد آکادمیک هست. من صرفا برا آکادمیک بگم که چون دکتری میرید آمریکا و کانادا رو توصیه میکنم. 5- gmat یا gre بدین ضرر نکردین به خصوص برا آمریکا و چند دانشگاه کشورهای دیگر مثل آلمان برا رشته finance نیازش دارید. نداشته باشید هم باز رزومه رو قویتر میکنه. بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
11-08-2017, 11:36 AM
سلام
ممنون از رامین و ترکان عزیز چون گفته بودین که وضعیت مهندسی مالی توی ایران خیلی قوی نیست اگه بخوام مالی ادامه بدم به مشکل نمیخورم؟ هر چند خودم علاقمندیم خیلی بیشتر برای مالیه. - برای مالی به نظرتون gre بهتره یا gmat? - پس من طبق نظر ترکان عزیز روی دانشگاه های آمریکا تمرکز کنم؟ فاند برام مهمه چون تأمین هزینه ها برام سخته! . .. بازم عذر میخام طولانی سوال پرسیدم
11-08-2017, 01:54 PM
(11-08-2017, 11:36 AM)zzahra نوشته: سلام درود خواهش میکنم. البته تصمیم نهایی هم با خودتون هست. نه به مشکل برنمیخورین ولی سختی میکشین! رشته آینده داریه اگر علاقه داشته باشین. Gmat بهتره هرچند من خودم gre دادم. بله آمریکا و کانادا دکتری مالی. اگر پذیرش بگیرید قطعا فول فاند ولی یادتان نره نمره بالایی بگیرید مثلا gmat کف 650 و 700 به بالا ترجیحا. تافل بالای صد ترجیحا
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
12-08-2017, 07:49 PM
سلام. وقت بخیر
به من پیشنهاد شد برای مالی، امتحان gmatبدم اما در ایران برگزار نمیشه. میخاستم بدونم که تاثیر نمره gre کمتره یا نه؟ آخه این آزمون در ایران برگزار میشه و من راحت تر میتونم امتحان بدم. دوم اینکه؛ مدیریت مالی که دانشگاه های اروپا و آمریکا ارائه میکنن همون مهندسی مالی است که اینجا شناخته میشه؟ آخه در ایران مدیریت مالی و مهندسی مالی دو رشته جداست. و در پایان ممکنه چن تا از دانشگاه های متوسط به بالا در آمریکا و اروپا که رشته مالی رو دارن و امکان فاند گرفتن هم دارن بهم معرفی کنین. واقعا سپاسگزارم که جواب میدین
12-08-2017, 08:50 PM
سلام. وقت بخیر
به من پیشنهاد شد برای مالی، امتحان gmatبدم اما در ایران برگزار نمیشه. میخاستم بدونم که تاثیر نمره gre کمتره یا نه؟ آخه این آزمون در ایران برگزار میشه و من راحت تر میتونم امتحان بدم. دوم اینکه؛ مدیریت مالی که دانشگاه های اروپا و آمریکا ارائه میکنن همون مهندسی مالی است که اینجا شناخته میشه؟ آخه در ایران مدیریت مالی و مهندسی مالی دو رشته جداست. و در پایان ممکنه چن تا از دانشگاه های متوسط به بالا در آمریکا و اروپا که رشته مالی رو دارن و امکان فاند گرفتن هم دارن بهم معرفی کنین. واقعا سپاسگزارم که جواب میدین |
|