23-09-2011, 08:38 AM
(22-09-2011, 05:27 PM)Karim نوشته: بابک جان امکانش هست راجع به خیلی معتبر بیشتر توضیح دهید؟چون ذهنم مشغول کرده که نکنه کارهایی که ملت انجام می دهندارزش وقت گذاشتن نداره! مثلا شما یک کنگره بین المللی در تهران را معتبر می دانید یاخیر؟اول این که رو بگم که به هر حال هر مقالهای تاثیر مثبت داره و بهتر از اینه که مقالهای نداشته باشید، اما چقدر تاثیر داره مهمه. مثلا به نظر من شانس گرفتن پذیرش کسی که نمره جی آر ای ۱۳۰۰ داره بالاتر از کسی هست که نمرهاش ۱۲۰۰ شده و یک مقاله در یک کنفرانس یا ژورنالی چاپ کرده که اصلا شناخته شده نیست.
ضمنا رها فک کنم رشتش گفته بود فتونیک نه فیزیک!!
ممنونم
ضمن این که یک اشتباهی که میشه اینه که بعضیها فکر میکنند هر کنفرانس بینالمللیای کنفرانس معتبره. این طور نیست واقعا. تعداد کنفرانسهای بینالمللی که مقاله رو الکی قبول میکنند صرف این که هزینه ثبتنام رو دریافت کنند بسیار زیاده و کمیته پذیرش و استادهای دانشگاه به خوبی به این مساله واقفند. در نتیجه در جامعه آکادمیک همه میدونند که صرف داشتن مقاله یا مقاله در یک کنفرانس یا ژورنال بینالمللی نشون دهندهی اهمیت کار تحقیقاتی انجام شده نیست. در نتیجه وقتی در رزومه شما مقالهای باشه که در جایی چاپ شده که کسی راجع بهش چیزی نمیدونه، تاثیر زیادی در بالا بردن شانس پذیرش شما نخواهد داشت. بعضی از استادها یا دانشگاهها ممکنه بخوان که مقاله رو براشون بفرستید و اگر واقعا نگاه کنند و کار خوب باشه، اون وقت تاثیرش بیشتر خواهد شد هر چند که در جای خیلی معتبری چاپ نشده باشه، اما احتمال این موضوع واقعا کمه و اون قدر تعداد متقاضیان پذیرش زیاده که عملا انجام چنین کاری نزدیک به غیرممکنه. مگر این که کمیته پذیرش بین چند تا رزومه محدود مردد باشه که چنین کاری رو انجام بدن.
با در نظر گرفتن این موضوع، به نظر من اگر فکر میکنید که با چند ماه وقت گذاشتن نمیتونید مقالهی خیلی مهمی چاپ کنید، اما میتونید نمره آزمونهاتون رو به طور قابل توجهی بالا ببرید، به نظر من روی آزمونها وقت بگذارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.