23-12-2016, 04:16 PM
(23-12-2016, 02:06 PM)raminz نوشته: آره این رسمی و درسته. من یادمه برای ترجمه که رفته بودم یه نسخه از این رو رو دیوار مغاره زده بودن. شما هم بگرد احتمالاً یه گوشه ای زدن اینو.
قیمتها رو با این کنترل کن و اگه خواستن گرون تر بدن، بگو که قیمتهای رسمی رو میدونی. فقط خیلی باهاشون سرشاخ نشو چون عملاً تو این کشور شکایت و ... الکیه! وگرنه شاید مجبور بشی مثلاً همون تهران ترجمه کنی.
درباره اون 500 تومن هم که گفتی اگه لیسانس رو همون 10 ترم و ارشد هم 4 ترم و هر کدوم با قیمت مهر هم که خودت گفتی حدوداً میشه 380.
فقط حواست به قیمت نسخه 2 به بعد باشه ها! همون 25% قیمت نسخه اول میشه. البته پول مهر ها ثابته.
اگه برای آمریکا میخوای که همون مهر مترجم رسمیه و عملاً برای مرحله review مهرها لازم نیست.
خیلی ممنون. برای کانادا هم خبر دارید که مهرها لازمند یا نه؟
فقط یه نسخه خواستم ازشون ترجمه کنند برای همین دیگه گفتم همه مهرها رو بگیرند که دوباره کاری نشه برام. دانشگاههایی که آنلاین نیستند اپلای نمیکنم. قیمتها هم هیچ جایی نزده فردا میخوام به سردفترشون که مجوز به نامش هست زنگ بزنم. اصلا شاید این دفتردارهاش پول اضافه میگیرند!
یه سوال دیگه اینکه قیمت مهر خارجه چنده؟ بازه قیمتی که براش شنیدم از 40 تومن تا 150 تومن متغیره!! مگه براساس چه معیاری حساب میشه؟ برای خود من گفت 40 برا هر دانشنامه و 50 برا هر ریزنمره میگیره! وقتی حساب کردم رفت و آمد به تهران حتی با اتوبوس هزینه ش برام ازین بالاتر میشه بیخیال شدم که خودم برم تهران