02-09-2017, 09:57 AM
(15-08-2017, 03:16 PM)rainfall.rainy نوشته: سلام
من از هزینه فرصت مطالعاتی استفاده کردم و بعد از اتمام دوره به ایران بازگشتم و تسویه حساب واسه برگشت انجام دادم. حالا اگه بخوام انصراف بدم چه اتفاقی میفته؟ اون تعهدی که داده بودم اجرا میشه؟ یا کلا اون تعهدی که داده بودم با برگشت به ایران به خودی خود لغو میشه؟
ممنونم از راهنماییهاتون
سلام
از دکتری انصراف بدهید؟ بله جریمه خواهید شد اما از میزان آن بی اطلاع هستم.
(01-09-2017, 08:46 PM)مهمان نوشته: سلامدوستان یه مشورتی داشتم من الان دکتری روزانه قبول شدم ولی واقعا دلم نیست اینجا علم و عمرم تلف شه از طرفیمهزینه انصراف خیلی گزافه
ایا میشه ترماول و مرخصی بگیرم و تو این فرجه اگه پذیرش گرفتم انصراف بدم اینجوری چون واحدی پاس نکردم احتمالا هزینه ای هم بابت انصراف نگیرن . ازطرفیمچون دانشگاه ارشدم همبوده واسه ازاد سازی مدرک بحث جریمه حتما مطرح میشه
اگر دکتری انتخاب رشته کرده باشید و در دانشگاه اسم شما به عنوان دانشجو اعلام شده و هنوز ثبت نام نکردهاید، ثبت نام نکنید و فقط با این کار دو سال از کنکور محروم میشوید، اما اگر ثبتنام کنید و بعد انصراف بدهید باید جریمه پرداخت کنید.
هرچند به نظر من با توجه به بحث اپلای و قطعی نبودن دریافت ویزا و پذیرش، ثبت نام و مرخصی گرفتن بسیار بهتر است، شما میتوانید از آموزش سوال کنید که با این کار چه میزان جریمه خواهید شد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید