14-11-2015, 05:13 PM
(14-11-2015, 06:10 AM)114114114 نوشته: با سلام و خسته نباشید.من دانشجوی دکتری هستم ،هرچند که برای دفاع پایان نامه به پنجاه درصد نمره تولیمو نیاز دارم؛اما فعلا به دنبال کسب چهل و پنج درصد برای آزمون جامع هستم.خواهش می کنم برای فردی با این شرایط راهنمایی کنین که چی کار می تونه انجام بده:سلام
1.برای فردی که زبانش واقعا ضعیفه2.می خواد حداقل چهل و پنج درصد تولیمو رو بیاره3.حدود یک ماه فرصت داره (البته با مطالعه روزی 8 ساعت مفید)4.حتی الامکان منابع معرفی شده دارای نوار صوتی،تمرین و ترجمه فارسی هم باشه.اگه هر چه سریع تر توسط مشاورین و اساتید خبره پاسخ داده بشه یه دنیا ممنون می شم.اگه شماره تماس برای مشاوره با این افراد هم ضمیمه بشه لطف خودتون را کامل کردین.با سپاس فراوانجواب رو به fh.mohammadi@yahoo.com هم می تونین بفرستین.
من ماه پیش این امتحانو دادم و به نظرم نسبتا سخت بود. امتحانیه که نیازداره به فرمتش اشنا باشید و براش خونده باشین. البته من برای این امتحان نخونده بودم و هر چی بابت تافل بلد بودم همون بود. مثلا تعداد زیادی سوال گرامر داره. لیسنینگشم از بلندگو پخش میشه.
اما دوستانم که msrt امتحان دادن میگن امتحان اسونیه و به راحتی میشه نمره مناسب گرفت.
من به جای شما اگه بودم ترجیح میدادم msrt ثبت نام کنم. چون ریسک تولیمو زیاده برای کسی که پایش ضعیف و تایم نداره. اگر احیانا پرشده من شنیدم که میشه ایمیل زد و بگین شرایطتون اضطراریه و ظرفیت براتون باز می کنن. موفق باشین