16-04-2018, 05:04 AM
(14-04-2018, 05:55 AM)M1KE نوشته: در صورتی که درآمد شخص در سال موردنظر کمتر از حد خاصی باشه (حدود ۱۰ هزار دلار) اجباری به پر کردن فرم های مالیاتی نیست و در نتیجه مشکل قانونی خاصی نباید ایجاد کنه. این قضیه البته به شرطی هست که شما زیرمجموعه فرد دیگری مالیات رو گزارش نکنید. مثلا اگر همسر شما ۸۰۰۰ دلار درآمد داشته باشه و شما یا فرزند شما که وابسته به شماست ۵۰۰۰ تا، در اونصورت چون مجموع درآمد بالای حدود ۱۰۰۰۰ تا میشه احتمالا نیازه که اعلام بشه. در صورتی که سوال کردن می تونید واقعیت رو بگین. در برخی فرم ها دیدم سوال میشه که آیا نیاز بوده در سال موردنظر مالیات پر بشه یا نه و در ادامه سوال شده که آیا گزارش کردن یا خیر.خیلی ممنون از پاسختون. یک سوال دیگه هم دارم، ما نوامبر ۲۰۱۱ وارد آمریکا شدیم و بلافاصله برای پاس سفید اقدام کردیم و از ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ آمریکا نبودیم. از ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۵ هم برای مدتی همسرم کار کرده و من بیکار بودم. اواخر ۲۰۱۵ من هم مشغول به کار شدم. با توجه به اینکه از ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ من کاری انجام ندادم آیا باید توی فرمها اعلام کنم unemployedبودم؟ آیااین موضوع روی پروسه سیتیزن شیپ ما اثر بدی نداره؟ در این مدت ما از کمکهای دولتی استفاده نکردیم. پیشاپیش ممنون بابت جوابتون.