24-02-2018, 10:29 PM
جایی خوندم که یکی از متقاضیان ویزای دانشجویی آلمان گفته بود: دلیل رجکت شدنش این که اداره مهاجرت گفته قانع نشده که ایشون پس از تحصیل بر می گردن. چطور اداره مهاجرت به این نتیجه میرسه که هدف آینده طرف چیه؟
ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن
|
24-02-2018, 10:29 PM
جایی خوندم که یکی از متقاضیان ویزای دانشجویی آلمان گفته بود: دلیل رجکت شدنش این که اداره مهاجرت گفته قانع نشده که ایشون پس از تحصیل بر می گردن. چطور اداره مهاجرت به این نتیجه میرسه که هدف آینده طرف چیه؟
25-02-2018, 10:17 AM
(24-02-2018, 10:29 PM)amirfriendship نوشته: جایی خوندم که یکی از متقاضیان ویزای دانشجویی آلمان گفته بود: دلیل رجکت شدنش این که اداره مهاجرت گفته قانع نشده که ایشون پس از تحصیل بر می گردن. چطور اداره مهاجرت به این نتیجه میرسه که هدف آینده طرف چیه؟ این موضوع به صورت دقیق مشخص نیست، اما یک سری از فاکتورها و مسائل هستند که برداشت افراد از این موضوع است. 1. سن متقاضی بالاتر از 30 سال برای مقطع ارشد باشد. 2. فامیل درجه 1 در آن کشور داشته باشند. 3. Social Tie (عدم وابستگی اجتماعی) راه پیشگیری خاصی وجود ندارد، اما معمولا یک نامه از دانشگاه ایران (مبنی بر اینکه شما پس از فارغ التحصیلی در آن کشور برای تدریس به ایران باز میگردید) یا مواردی از این قبیل وجود دارد، اما هیچ چیز مشخص نیست، یعنی در نهایت این حرف بی معنا است، درصد بسیار بالایی از ایرانیانی که به خارج از کشور به منظور ادامه تحصیل سفر میکنند، هرگز به کشور باز نمیگردند و این آمار در اختیار سفارتها است و زمانی که این آمار وجود دارد، اصولا پرسیدن چنین سوالی بی معنا است اما به هر حال یکی از وظیفه های افسر سفارت خانه این است که مطمئن شود متقاضی بازخواهید گشت، هرچند این موضوع فقط یک حدس و گمان باشد. شما افرادی را میبینید که از شرکت های معتبر نامه رسمی به سفارت برده ارائه کردهاند که پس از تحصیل بازمیگردند اما باز هم ریجکت شدند. در ارتباط با آلمان (اگر اشتباه نکنم) این موارد زیاد نیست، شاید تجربیات سایر دوستان بیشتر به شما کمک کند اما این مورد از مواردی است که کار خاصی نمیتوان برای آن انجام داد. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
27-03-2018, 10:21 PM
سلام. وقت بخیر و خسته نباشید. سوالم اینه زن عموم و پسرشون سه هفته پیش رفته بودن مصاحبه سفارت آلمان برای درخواست ویزای شینگن (ملاقات با یکی از بستگانشون) در آلمان. دعوتنامه رسمی هم داشتن. متاسفانه بعد دو هفته نامه ریجکتشون اومد و پست کرده بودن درب منزل. علت ریجکت تو نامه ذکر شده بود، نشان ندادن مدارک کافی وابستگی اقتصادی و تامین منابع مالی در ایران. حالا چطور میشه اعتراض کنن به سفارت آلمان؟ نحوه اعتراض چطوره؟ بعد چقدر جواب اعتراض میدن؟ اصلا میشه با همین دعوتنامه از سفارت دیگری اقدام کنن؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید. خیلی متشکرم
29-03-2018, 02:18 PM
(27-03-2018, 10:21 PM)sajjad12011201 نوشته: سلام. وقت بخیر و خسته نباشید. سوالم اینه زن عموم و پسرشون سه هفته پیش رفته بودن مصاحبه سفارت آلمان برای درخواست ویزای شینگن (ملاقات با یکی از بستگانشون) در آلمان. دعوتنامه رسمی هم داشتن. متاسفانه بعد دو هفته نامه ریجکتشون اومد و پست کرده بودن درب منزل. علت ریجکت تو نامه ذکر شده بود، نشان ندادن مدارک کافی وابستگی اقتصادی و تامین منابع مالی در ایران. حالا چطور میشه اعتراض کنن به سفارت آلمان؟ نحوه اعتراض چطوره؟ بعد چقدر جواب اعتراض میدن؟ اصلا میشه با همین دعوتنامه از سفارت دیگری اقدام کنن؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید. خیلی متشکرم سلام اعتراض نکنید، یک ماه صبر کنید دوباره اقدام کنید. اگر باز هم ریجکت شدید با استفاده از یکی از معتبرترین آژانسهای شهری که در آن زندگی میکنید، برای ویزای توریستی فرانسه اقدام کنید و پس از ورود به فرانسه، به آلمان پرواز کنید و مشکل حل خواهد شد. خیر، شما نمیتوانید با دعوتنامه آلمان برای فرانسه یا سایر کشورهای عضو شنگن اقدام کنید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
15-05-2018, 10:03 PM
با سلام و خسته نباشيد. من برای مامانم دعوتنامه فرستادم برای زایمانم بیاد ولی بعد از دو هفته ریجکتش کردن که پرينت حساب سه ماهه کافی نبوده و وابستگی اقتصادی یا خانوادگی کافی در ایران برای بازگشت ثابت نشده... الان با توجه به اینکه ده روز ديگه بايد زایمان کنم چکار ميتونم انجام بدم؟؟؟ مرسي از راهنماییتون
14-07-2018, 09:14 AM
با سلام و خسته نباشید من خیلی سعی کردم قسمت ارسال سوال رو پیدا کنم متسفانه نشد و اینجا نوشتم خواستم درباره ویزای آلمان بپرسم. من ۳۴ ساله مجردهستم از طریق شرکتی که توش ۱۰ سال کار میکنم میتونم ویزای تجاری بگیرم و سند مالکیت و حساب بانکیم هم ok . آیا ممکنه که reject بشم چون اولین سفرم به آلمان است. ممنون میشم پاسخ بدین
14-07-2018, 11:10 AM
درود بر همه دوستان عزیز
من برای ویزای دانشجویی درخواست داده بودم و اواخر ژانویه وقت مصاحبه سفارت داشتم. چون مدرک زبانم رو چند سال قبل گرفته بودم بهم گفتن باید مدرک جدید بیاری و من قبلش نمی دونستم چون هیچ کجا نوشته نشده بود. اوایل فروردین باهام تماس گرفتن و گفتن ویزات آماده است. اما من نتونسته بودم واسه آزمون ثبت نام کنم. با بقیه مدارکم و همون مدرک زبان قبلی رفتم سفارت و براشون توضیح دادم. اما متاسفانه ریجکت شدم . یعنی بهم گفتن منتظر بمون چند دقیقه و بعد نامه ریجکتی رو دادن دستم!!!!!!! حالا مدرک زبان جدید گرفتم. و می خوام اعتراض بزنم. کسی می تونه راهنماییم کنه؟
14-07-2018, 09:19 PM
(14-07-2018, 09:14 AM)Fateme.mogh نوشته: با سلام و خسته نباشید من خیلی سعی کردم قسمت ارسال سوال رو پیدا کنم متسفانه نشد و اینجا نوشتم خواستم درباره ویزای آلمان بپرسم. من ۳۴ ساله مجردهستم از طریق شرکتی که توش ۱۰ سال کار میکنم میتونم ویزای تجاری بگیرم و سند مالکیت و حساب بانکیم هم ok . آیا ممکنه که reject بشم چون اولین سفرم به آلمان است. ممنون میشم پاسخ بدین سلام بله، در بهترین شرایط نیز احتمال رد درخواست وجود دارد، اما شما با امید این راه را ادامه دهید، احتمال دریافت ویزا وجود دارد. (14-07-2018, 11:10 AM)mandana.pg نوشته: درود بر همه دوستان عزیز درود بر شما اگر قصد اعتراض دارید حداکثر تا 1 ماه پس از دریافت نامه ریجکت زمان دارید، از لینک رسمی زیر استفاده کنید. لینک It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
15-07-2018, 03:50 PM
(14-07-2018, 09:19 PM)automotive نوشته: سلام درود و سپاس فراوان گویا فرصت یکماهه برای ویزای شنگن بوده و در مورد ویزاهای دانشجویی و اقامتی تا یکسال زمان قابل قبول است. چنانچه دوستان گرامی نمونه نامه اعتراض و یا تجربیاتی در این زمینه دارند ممنون میشوم که من را راهنمایی کنند |
|