29-09-2018, 02:23 AM
(21-09-2018, 04:47 PM)p40515 نوشته: با سلام سابقه من به صورت زیر است. میخوام بدونم الان برای پذیرش پاییز کانادا اقدام کنم یا بزارم ۶ ماه دیگه برای زمستان پذیرش دکترای فیزیک نظری اقدام کنم. در حال حاضر مقاله اولم در حال آماده شدن نهاییه اما تا ۶ ماه دیگه قطعا ۳ تا مقاله دارم چون در حال حاضر دارم مقاله دومم رو تکمیل میکنم. استادم هم نفر دوم فیزیکه ایرانه پروفسور نوذری که خوب از نظر بین المللی شناخته شده هستند. لطفا نظر بفرمایید. البته هدفم قطعا فاند بالاست ولا غیر.
لیسانس عمران شهید بهشتی معدل ۱۵.۰۴
فوق لیسانس اول ژئوفیزیک دانشگاه تهران معدل ۱۸.۲۰ - نفر اول کنکور ارشد
فوق لیسانس دوم فیزیک نظری دانشگاه مازندران ترم سوم هستم- معدلم تا الان ۱۸.۴۰ است و ترم پیش معدلم ۱۹.۶۰ شد و نفر اول دوره و نفر دوم کل دانشکده هستم.
زبانم قویه اما مدارکم منقضی شده باید دوباره امتحان بدم. آیلتس ۷ رو قطعا میارم. قبلا معلم زبان بودم و اسپیکینگ ۷.۵ دارم.
مقاله اولم تا یک ماه دیگه روی آرکایوه و دارم روی مقاله دوم کار میکنم.
دو تا ریکام قوی دارم که البته استادم وزنه خوبیه از نظر ریکام.
توان نرم افزاریه بالایی دارم و پروژه های محاسباتی رو میتونم هندل کنم ولی بیشتر نظری هستم.
موضوع دکترام مشخصه و دانشگاه برام مهم نیست فقط واسم یه استاد قوی مهمه که موضوعمو ساپورت کنه.
شما رزومه خوبی دارید و چون دقیقا می دونید رو چه موضوعی می خواهید کار کنید، فقط باید استادهای مرتبط با زمینه پژوهشی تون رو پیدا کنید و باهاشون مکاتبه کنید. دوره دکترا در کانادا اغلب همراه با فاند هست.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.