17-11-2018, 10:50 PM
(17-11-2018, 01:23 PM)shahabeddin نوشته: با سلام و احترام
من سال 2017 یک ویزای یکساله تجاری شینگن داشتم و 3 بار سفر داشتم. اواسط سال 2018 ویزای تجاری یک ساله جدید از آلمان گرفتم که تاکنون استفاده نشده و فکر نکنم با توجه به شرایط کشور امکان استفاده تجاری داشته باشد. برای 4 ماه آینده قصد سفر به سوئد برای دیدار خواهرم را دارم. آیا می توانم به همراه همسرم ویزای دو هفته ای شینگن از سفارت سوئد بگیرم یا باید ویزای قبلی رو باطل کنم یا با همون ویزا میتونم برم سوئد؟
با تشکر فراوان
سلام
از سفارت راهنمایی بگیرید، اما ویزایی که صادر شده چرا اجازه ورود به شما ندهند؟ قطعا مستقیما نمیتوانید به سوئد پرواز کنید، باید به آلمان و سپس سوئد پرواز داشته باشید، اگر حضور همسر شما الزامی است برای ویزای سوئد اقدام کنید
نکته: به دلیل دارا بودن ویزای شنگن اطلاع ندارم که کار درستی هستش که دوباره درخواست ویزا بدهید یا خیر، حتما از سفارت سوال کنید، اگر مشکلی بود برای ویزای توریستی همسرتان اقدام کنید، اگر ویزا دریافت کردند که به سوئد سفر میکنند و شما ابتدا به آلمان و سپس سوئد سفر میکنید اگرنه تنها با همین مسیری که اعلام کردم سفر میکنید.
اگر هم مشکلی نبود که برای ویزای توریستی خودتان و همسرتان اقدام کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید