16-01-2019, 01:07 AM
سلام من مدرک دکتری مدیریت ورزشی دارم میشه راهنمایی کنید ایا شرایط کار در کانادا هست یا نه سنم 32 سال
مهاجرت به کانادا و مربی گری ورزشی
|
16-01-2019, 01:07 AM
سلام من مدرک دکتری مدیریت ورزشی دارم میشه راهنمایی کنید ایا شرایط کار در کانادا هست یا نه سنم 32 سال
23-01-2019, 11:40 AM
سلام من فوق لیسانس تربیت بدنی هستم با معدل 18،دارای مدرک پرورش اندام، بادی بیوتی، ایروبیک،متاهل هستم،سن39 سال. میخواستم ببینم برای اقامت میتونم کاری کنم؟
27-02-2019, 02:44 AM
با سلام یه سؤال درباره کانادا دارم من مدرک مربیگری شنا و نجات غریقی و مربیگری بدن سازی دارم آیا با اینا قبول میکنن برای اقامت ؟
27-02-2019, 12:10 PM
سلام ميشه كسي منو راهنمايي كنه .من قهرمانه رشتهاي ورزشي كيك بوكسينگ،موي تاي،آمادگي جسماني،ام ام اي ،بوكس هستم، داراي ٨٠دوره كشوري،26دوره استاني، 15دوره مسابقات بين والملي وحرفه اي،ودو دوره جهاني هستم.با مربيگري رسمي فدراسيون در اين رشتها هستم ،چطور ميتونم اقدام كنم ?
برای مهاجرت از این روش یک راه اون گرفتن اجازه کار (work permit) و بعدا اقدام برای مهاجرت هست که متاسفانه یکی از شرایطش اینه که در یکی از تیم های کانادایی مشغول به فعالیت ورزشی باشین و کارفرمای شما که باشگاه یا مسوول تیم موردنظر هست برای اجازه کار شما اقدام می کنه. گرفتن پیشنهاد شغلی از یکی از تیم های کانادایی از داخل ایران هم که مشکله. از داخل کانادا طبیعتا راحت تر هست:
http://www.cic.gc.ca/english/work/apply-...options=1f روش دیگه اقدام از روش خویش فرما هست به این معنی که دست یکی دو سالی در سطح بین المللی فعالیت ورزشی داشته باشین. مبنای تصمیم گیری امتیازی هست که پروندتون میاره (حداقل ۳۵ از ۱۰۰). دو سال سابقه کار ورزشی ۲۰ امتیاز داره، سن زیر ۵۰ سال ۱۰ امنیاز، زبان و مدرک و موارد دیگه هم امتیازهایی داره. جزییاتش رو خودتون پیگیر بشین: https://www.canada.ca/en/immigration-ref...ility.html ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
06-04-2019, 01:49 AM
سلام خواستمببینم با این شرایط چه اقدامیمیشه کرد؟
دارای مدرک بین المللی بدنسازیپیشرفته و مدرک بین المللی بازی و طراحیه کودکان و همچنین دارای مدرک پیلاتس . ایروبیک پیشرفته و تی آر ایکس. سن: ۴۸ سابقه کاری :۲۰ سال
08-04-2019, 09:20 PM
دخترم با 24 سال سن واداشتن لیسانس تربیت بدنی پاشو تیم های ملی فوتسال بانوان و داشتن مدرک معتبر مربیگری فوتسال آیا می تواند در کانادا مشغول کار شود
12-04-2019, 11:55 AM
من مربی شنا وغواص ونجات غریق هستم چطور می تونم به کشور های دیگر مهاجرت کنم این هم شماره من
09381467274
24-04-2019, 07:35 PM
سلام
من ميخواستم درخواست شركت در يك باشگاه رزمي در كشور سوئد رو بدم و براي يك ماه در اونجا باشم ودر كلاس هاي آموزشي اونجا حضور داشته باشم مشكلي بابت تامين هزينه هاي سفر و اقامتم ندارم اما نميدونستم متن نامه و درخواستي كه بايد به باشگاه بزنم چطور بايد باشه ميشه يك نمونه درخواست شركت در باشگاه رو به من بديد ؟؟
01-05-2019, 08:47 PM
درود برشما دختر ۱۳ ساله من از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۹قهرمان کشوری و بین مللی در رشته کاراته کیوکوشین سبکهای آزاد کمیته می باشد و چندین تقدیر نامه از سر کنسولگری ژاپن دریافت نمودن آیا می توانند برای مهاجرت و ادامه رشته ورزشی و تحصیل در کشور کانادا اقدام نمایند .سپاس.
|
|