21-01-2019, 08:54 PM
سلام
وبسايت رسمي دانشگاه ها رو از كجا ميتونم پيدا كنم؟
وبسايت رسمي دانشگاه ها رو از كجا ميتونم پيدا كنم؟
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
|
22-01-2019, 11:41 AM
سلام براي بيزينس اسكول هاي كانادا بايد مدرك تافل داشته باشيم يا آيلتس؟ و حد اقل نمرشون چنده؟
22-01-2019, 04:19 PM
(21-01-2019, 08:54 PM) نوشته: سلام سلام بهترین راه استفاده از موتور جست و جو گر گوگل هستش به این صورت که نام دانشگاه رو به انگلیسی بنویسید و میتوانید نام کشور را نیز در ادامه بنویسید مثلا دانشگاه مک مستر کانادا را به صورت mcmaster university canada در google.com جست و جو کنید. برخی وب سایتهایی که رتبه بندی دانشگاه ها را ارائه میدهند نیز وب سایت رسمی دانشگاه ها را در اختیار شما قرار میدهند همانند U.S News اما ساده ترین راه جست و جو در گوگل است. (22-01-2019, 11:41 AM)Frau ndi نوشته: سلام براي بيزينس اسكول هاي كانادا بايد مدرك تافل داشته باشيم يا آيلتس؟ و حداقل نمرشون چنده؟ سلام هرکدام نمره ی خاصی را مدنظر دارند مثلا نمره ی مورد نظر دانشگاه آلبرتاAlberta school of business به صورت زیر است. TOEFL: 600 (paper-based test), or 100 (internet-based test) IELTS (Academic): Overall band score of 7.0, with at least 5.5 on each band PTE (Academic): Overall score of 68 باید برای هر کدام جداگانه از وبسایت مربوطه جست و جو کنید. ضمنا برای بیزینس نمره ی GMAT نیز الزامی است که در محل یاد شده applicants will submit a minimum GMAT score of 550 مورد نظر است. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
03-02-2019, 12:16 PM
با سلام می خواستم بدونم دانشگا های امریکا برای مقطع دکترا و پذیرش پاییز کی و چه جوری اپلیکیشن ها رو بررسی می کنن؟ آیا طی یک جلسه کمیسیون پذیرش تشکیل میشه و دانشجو ها انتخاب میشن؟ یا استادها جدا جدا چک میکنن اپلیکیشن ها رو. می خوام بدونم تا کی وقت دارم نمره زبان و رکامندیش ها رو برسونم؟
03-02-2019, 05:20 PM
(03-02-2019, 12:16 PM)giga نوشته: با سلام می خواستم بدونم دانشگا های امریکا برای مقطع دکترا و پذیرش پاییز کی و چه جوری اپلیکیشن ها رو بررسی می کنن؟ آیا طی یک جلسه کمیسیون پذیرش تشکیل میشه و دانشجو ها انتخاب میشن؟ یا استادها جدا جدا چک میکنن اپلیکیشن ها رو. می خوام بدونم تا کی وقت دارم نمره زبان و رکامندیش ها رو برسونم؟ سلام، تا جایی که من اطلاع دارم هر دپارتمانی یه admission committee داره که اپلیکیشن ها رو بررسی می کنه. بسته به دانشگاه ممکنه تمایل یه استاد تو اون دپارتمان برای جذب یه دانشجو، تاثیر خیلی مثبتی در پذیرش دانشجو داشته باشه. معمولا تو سایت دانشگاه می نویسند چقدر وقت دارید نمره زبان و ریکام ها و درکل مدارک رو تکمیل کنید. خیلی بهتره که همه مدارک لازم رو تا قبل از ددلاین یا روز ددلاین اپلای به دستشون رسونده باشید. اگر نه، ظرف یه هفته ده روز بعد از سابمیت مدارک. گاهی دپارتمان، برای بررسی فایل نمره زبان براش کفایت می کنه ولی در صورتی که شما رو تایید کردند معمولا پرونده شما به grad school فرستاده میشه و معمولا ریزنمرات رسمی و ریپورت رسمی نمره زبان و ... برای Grad School لازمه تا نامه رسمی پذیرش دانشجو رو صادر کنند. می تونید ایمیل بزنید و از دپارتمان بپرسید. وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.
06-02-2019, 12:18 AM
سلام دوستان وقت بخیر. بنده فارغ التحصیل شیمی هستم با معدل ارشد 16.88 و معدل کارشناسی 16.94 و اینکه دوتا مقاله دارم با impact factor بالا تر از 3 میخاستم بدونم کسی میتونه راهنمایی کنه که چقدر شانس پذیرش برای مقطع دکتری دارم؟ البته با فاند؟
06-02-2019, 03:57 PM
سلام
بنده چند سوال دارم ممنون میشم بنده را راهنمایی نمائید بنده کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات - شبکه های کامپیوتری از دانشگاه آزاد دارم . قصد ادامه تحصیل دارم در مقطع دکتری را دارم - برای دانشگاه آزاد متاسفانه هیچ پولی ندارم ( طبق تحقیقات بنده تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه آزاد حدودا 100 تا 130 میلیون تومان هزینه نیاز دارد ) - معدل کارشناسی : 17.80 - معدل کارشناسی ارشد ( بدون پایان نامه ) : 17.30 /\/\/\ نمره پایان نامه : 19 - به علت مشکل سربازی فرصت برای مطالعه جهت دانشگاه سراسری را ندارم - در حوزه IT حدود 7 مدرک ( گواهی نامه ) بین المللی دارم - چندین مقاله داخلی دارم - یک کتاب در دست تالیف دارم - 5 سال سابقه کار در حوزه IT دارم 1. آیا چیزی تحت عنوان بورسیه برای دانشگاه آزاد وجود دارد ؟ ( مثلا تضمین تدریس بدهیم یا چند مقاله ISI ارائه دهیم یا .... ) 2. کشور های دیگر که بورسیه میدهند ( ذکر میشود تحصیل رایگان - خوابگاه رایگان - پرداخت حقوق ) آیا کشوری وجود دارد که به جای خوابگاه یک سوئیت در اختیار دانشجو قرار دهد ؟ 3. ارزان ترین کشور ( از لحاظ مخارج زندگی ) که بورسیه تحصیلی بدهد کدام کشور است ؟ 4. به نظر شما چقدر زمان میبرد تا بنده در یک کشوری مثل استرالیا کار پیدا کنم ( بنده ادمین یک شرکت ISP هستم و 5 سال سابقه کار دارم ) 5. آیا کشوری وجود دارد که یک سوئیت ارائه بدهد ؟ ( چون بنده واقعا برام مهمه که منزل ارائه شود - بنده تنها نیستم ) 6. آیا روشی یا راه حلی وجود دارد که بتوان حداقل یک سال از دولت آن کشور حقوق دریافت کرد تا یک شغل پیدا کنم ؟ 7. در ایران چگونه میتوانم با هزینه کمتر دکتری بخوانم ؟ 8. آیا کشوری هست که به همراه بورسیه دکتری به شما شغل هم بدن ؟
07-02-2019, 08:23 PM
(06-02-2019, 12:18 AM)ashkan_kh1369 نوشته: سلام دوستان وقت بخیر. بنده فارغ التحصیل شیمی هستم با معدل ارشد 16.88 و معدل کارشناسی 16.94 و اینکه دوتا مقاله دارم با impact factor بالا تر از 3 میخاستم بدونم کسی میتونه راهنمایی کنه که چقدر شانس پذیرش برای مقطع دکتری دارم؟ البته با فاند؟ سلام احتمال پذیرش شما مناسب است البته برای رشته ی شیمی اگر مقصد شما آمریکا است علاوه بر تافل یا آیلتس باید در GRE General و GRE Subject نیز شرکت کنید، برای سایر کشورها نیازی نیست. ضمنا نمره ی زبان نیز مهم است، نکته مهم اینکه با توجه به رشته ی شما احتمال دریافت ویزا برای آمریکا مناسب نیست، البته این موضوع به مقالات و شاخه ی تحصیلی و پژوهشی شما نیز مرتبط است اما یکی از دوستان که یک مقاله در مورد نفت داشت ویزای آمریکا دریافت نکرد، اما دوست دیگری در رشته ی شیمی ویزا دریافت کردند. سایر کشورها معمولا مشکل خاصی نیست و فقط روال اداری را باید طی کنید. نمره ی زبان مناسب کسب کنید و با اساتید کانادا و اروپا مکاتبه کنید تا پذیرش مناسب همراه با کمک هزینه ی تحصیلی دریافت کنید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
07-02-2019, 08:48 PM
سلام
نقل قول:1. آیا چیزی تحت عنوان بورسیه برای دانشگاه آزاد وجود دارد ؟ ( مثلا تضمین تدریس بدهیم یا چند مقاله ISI ارائه دهیم یا .... ) بله 3 نفر اول کنکور دکتری (اگر اشتباه نکنم هر سه نفر، باز هم از خود دانشگاه سوال کنید) کاملا رایگان تحصیل میکنند. نقل قول:2. کشور های دیگر که بورسیه میدهند ( ذکر میشود تحصیل رایگان - خوابگاه رایگان - پرداخت حقوق ) آیا کشوری وجود دارد که به جای خوابگاه یک سوئیت در اختیار دانشجو قرار دهد ؟2. خوابگاه اجباری نیست و هیچ دانشگاهی به شما خوابگاه نخواهد داد مگر آنکه کرایه ی بسیار زیادی از شما بگیرد، با همان میزان کرایه عموما میتوانید یک واحد آپارتمان کرایه کنید و با خانواده در آن واحد زندگی کنید. تحصیل در ایران نیز رایگان است اما هزینه ی زندگی را درنظر بگیرید، در خارج از کشور نیز به همین صورت است، صرف دریافت پذیرش رایگان که نمیتوان چند نفری در آن کشور زندگی کرد، هزینه ها قابل توجه است. نقل قول:3. ارزان ترین کشور ( از لحاظ مخارج زندگی ) که بورسیه تحصیلی بدهد کدام کشور است ؟ایتالیا، ترکیه، سخت نگیرید، اگر همسر شما ویزای همراه دریافت کنند و در آن کشور کار کنند، شما نیز وجه نقد داشته باشید تا بتوانید با حساب بانکی خود ویزا دریافت کنید و حساب و کتاب ها را نیز درست انجام بدهید میتوانید در آن کشور زندگی دانشجویی داشته باشید، شما کمک هزینه از دانشگاه دریافت کنید و همسر شما کار کنند. البته اگر فرزند داشته باشید هزینه ها افزایش خواهد داشت. نقل قول:5. آیا کشوری وجود دارد که یک سوئیت ارائه بدهد ؟ ( چون بنده واقعا برام مهمه که منزل ارائه شود - بنده تنها نیستم )بالا پاسخ دادم. نقل قول:6. آیا روشی یا راه حلی وجود دارد که بتوان حداقل یک سال از دولت آن کشور حقوق دریافت کرد تا یک شغل پیدا کنم ؟اگر مهاجرت قانونی کرده باشید بله، اگر پناهنده شوید و آزادی خود را سال ها زیر سوال ببرید، بله، راه های بهتری وجود دارد، همسر شما کار کنند و شما کمک هزینه ی تحصیلی دریافت کنید، البته اگر ایشان نیز اپلای کنند و کمک هزینه ی تحصیلی دریافت کنند که کار بسیار راحت خواهد بود، هرچند بحث فرزند هنوز جدا است. نقل قول:7. در ایران چگونه میتوانم با هزینه کمتر دکتری بخوانم ؟دکتری در پیام نور بسیار ارزان تر است، دکتری در دانشگاه دولتی روزانه نیز رایگان است. نقل قول:8. آیا کشوری هست که به همراه بورسیه دکتری به شما شغل هم بدن ؟بله، شغل تدریس در دانشگاه به همراه کمک هزینه ی (بورسیه همانند گرنت که پول زیادی نیست) به هر حال با ویزای دانشجویی محدودیت ساعت کاری دارید. اگر بتوانید کار خود در ایران را حفظ کنید و درآمد خود را اگر قابل توجه است برای خودتان به آن کشور ارسال کنید شرایط متفاوت خواهد بود. به هر حال، ترکیه و ایتالیا انتخاب های مناسبی هستند. (06-02-2019, 03:57 PM)network99 نوشته: سلام It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
10-02-2019, 01:35 PM
ممنون از راهنماییتون ، مرسی از محبت شما
سپاسگزارم از وقتی که قرادادید فقط یک سوال دیگر : آیا با ارائه مقاله ISI امکان دریافت تخفیف از دانشگاه آزاد هست ؟ ( مثلا چندی مقاله ISI به نام دانشگاه آزاد ثبت کنیم ؟ ) پیام نور نهایت برای مقطع دکتری چقدر هزینه بر است ؟ ( حداکثر مبلغ ؟ ) |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
24 مهمان |