13-02-2019, 03:18 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 13-02-2019, 03:20 PM توسط automotive.)
(13-02-2019, 02:10 PM)network99 نوشته: ممنون از وقتی که قرار میدید و با صبر و حوصله پاسخ میدید
پس یعنی بورسیه هم اینطور نیست که از ابتدا شامل حال ما شود ؟
یعنی کشوی نیست که از ابتدا بورسیه کند ؟ ( مثلا از ترم اول )
چون بنده تمامی شرایط بورسیه ها و.... رو یک هفته ای هست بررسی می کنم
منتها در همین مورد شک دارم که ابتدا هزینه میخواهد یا خیر ؟ یعنی برای ترم 1 باید خودم هزینه کنم یا دانشگاه هزینه میکند
خواهش میکنم.
لطفا این نوع سوالات رو در تاپیک مربوط به خود بپرسید.
بورسیه استانی ایتالیا از انتهای سال اول پرداخت میشود. همه جا اینطور نیست.
بورس دولتی ترکیه از ماه اول پرداخت میشود که هیچ، حتی بلیط هواپیمای ورود شما به ترکیه را نیز برای شما تهیه میکند.
بحث کمک هزینه به نوع آن بستگی دارد، اگر TA یا RA باشید که حقوق دریافت میکنید، اگر گرنت باشد که نقدی اما میزان آن کم هستش، سایر بورسیه ها و کمک هزینه ها هم شرایط خودشون رو دارند اما در بهترین حالت ممکن باید هزینه ی ماه اول زندگی رو در اختیار داشته باشید.
ترم اول نه، ماه اول زندگی، شما اپلای میکنید، پذیرش دریافت میکنید، با نامه ی رسمی دانشگاه ویزا دریافت میکنید، به آن کشور سفر میکنید، در دانشگاه ثبت نام میکنید، حساب بانکی باز میکنید، مشغول تحصیل میشوید، در ابتدای ماه دوم تحصیل شما، حقوق شما (یا کمک هزینه، در صورت وجود) پرداخت میشود، البته برخی هم 2 هفته ای پرداخت میکنند به هر حال ماهیانه مرسوم تر هستش.
برای ارشد اروپا هم فاند داره به غیر از ایتالیا، با خود دانشگاه باید ارتباط برقرار کنید یا وب سایت آنها را چک کنید. اراسموس ماندس هم برای اروپا وجود دارد.
کانادا و آمریکا نیز اگر کمک هزینه دریافت کنید در ابتدای ماه دوم (انتهای ماه اول) پرداخت میشود.
تاپیک زیر را مطالعه کنید.
چه نوع کمک هزینه و بورسهای تحصیلی وجود دارد؟
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید