22-04-2019, 11:29 AM
سلام خسته نباشید
بنده به تازگی می خوام برای ویزای توریستی کانادا اقدام کنم چند تا سوال داشتم:
1- دعوتنامه ای که می فرستند برام باید محضری (notarize) بشه یا یک نامه عادی شامل اطلاعاتی که گفتن داته باشه توش کافیه؟ و همراه اون باید مدرک دیگه ای هم بفرستند؟
2- مدارک ارسالی از طرف من فقط ترجمه رسمی بشه یا نیاز به مهر قوه قضاییه هم دارد؟
3- مدارک شامل سابقه بیمه تامین، گواهی اشتغال به کار - سند ماشین سند ملک و نامه استطاعت مالی کافیست؟
4- شناسنامه و کارت ملی هم ترجمشون نیاز است؟
5- ریز حساب بانکی هم می خواهند و اگر می خواهند 3 ماهه یا 6 ماهه؟
6- مدارکی که خودشون انگلیسی هستند (مثلا اشتغال به کار انگلیسی) باز باید ترجمه رسمی شن یا قابل قبوله؟
7- برای biometrics عکس خودشون می گیرن باز لازمه من عکس بفرستم؟
8- ویزای 5 ساله اگر خواستند بدهند امکانش هست پاس رو عوض کرد تا بتونیم 5 ساله کامل بگیریم چون شماره پاس و عکس عوض میشه می خواستم ببینم سفارت مشکلی نداره با این قضیه؟
با تشکر
بنده به تازگی می خوام برای ویزای توریستی کانادا اقدام کنم چند تا سوال داشتم:
1- دعوتنامه ای که می فرستند برام باید محضری (notarize) بشه یا یک نامه عادی شامل اطلاعاتی که گفتن داته باشه توش کافیه؟ و همراه اون باید مدرک دیگه ای هم بفرستند؟
2- مدارک ارسالی از طرف من فقط ترجمه رسمی بشه یا نیاز به مهر قوه قضاییه هم دارد؟
3- مدارک شامل سابقه بیمه تامین، گواهی اشتغال به کار - سند ماشین سند ملک و نامه استطاعت مالی کافیست؟
4- شناسنامه و کارت ملی هم ترجمشون نیاز است؟
5- ریز حساب بانکی هم می خواهند و اگر می خواهند 3 ماهه یا 6 ماهه؟
6- مدارکی که خودشون انگلیسی هستند (مثلا اشتغال به کار انگلیسی) باز باید ترجمه رسمی شن یا قابل قبوله؟
7- برای biometrics عکس خودشون می گیرن باز لازمه من عکس بفرستم؟
8- ویزای 5 ساله اگر خواستند بدهند امکانش هست پاس رو عوض کرد تا بتونیم 5 ساله کامل بگیریم چون شماره پاس و عکس عوض میشه می خواستم ببینم سفارت مشکلی نداره با این قضیه؟
با تشکر