08-05-2019, 06:06 AM
اگر هنوز ۷ ماه از اعتبار گرین کارت مونده، اگر من بودم شانسم رو از کشور دیگه مثل همین ترکیه یا ارمنستان امتحان می کردم. گاهی گفته میشه که مثلا گذرنامه یا یک سری مدارک دیگه می بایست بیشتر از شش ماه اعتبار داشته باشه ولی در مورد گرین کارت چنین چیزی نشنیدم و مال شما هم که بیشتر از شش ماه اعتبار داره. به نظرم از ارمنستان که خیلی سیاسی نیستند هم اقدام کنید اگه جواب نداد بعد به سفارت مراجعه کنید. تصمیم گیری در مورد اینکه چه مواردی مصداق «خارج از اراده» متقاضی برای غیبت طولانی هست به عهده افسر هست و میتونه شامل مواردی مثل بیماری صعب العلاج و درمان، نگهداری از والدین سالمند در صورتی که تک فرزند باشین و موارد مشابه باشه. خدمت هم به هر حال خارج از اراده هست ولی ممکنه بگن شمایی که میدونستید مشمول هستین چرا قبل از خروج برای برگه عبور اقدام نکردین. خلاصه یه کم شرایط تون بغرنجه ولی امتحانش ضرری نداره --یا دست کم ضرر زیادی نداره!
موفق باشید.
موفق باشید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -