05-12-2017, 05:34 PM
سلام ببخشید من توقسمتی ک نوشته مدرک تحصیلی اشتباه کردم وب جای دانشجوی کارشناسی نوشتم کارشناسی الان چی میشه؟؟مشکلی پیش میاد؟؟
سوالات و اشکالات پیرامون پر کردن فرم گذرنامه
|
05-12-2017, 05:34 PM
سلام ببخشید من توقسمتی ک نوشته مدرک تحصیلی اشتباه کردم وب جای دانشجوی کارشناسی نوشتم کارشناسی الان چی میشه؟؟مشکلی پیش میاد؟؟
05-12-2017, 06:18 PM
(05-12-2017, 05:34 PM) نوشته: سلام ببخشید من توقسمتی ک نوشته مدرک تحصیلی اشتباه کردم وب جای دانشجوی کارشناسی نوشتم کارشناسی الان چی میشه؟؟مشکلی پیش میاد؟؟ سلام خیر مشکلی نیست. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
05-12-2017, 06:20 PM
(03-07-2017, 11:00 PM)delbina نوشته: سلام سلام از افسر گذرنامه راهنمایی بگیرید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
سلام به همه عزیزان . من مطالب قبلی رو خوندم اما هنوز سردرگمم .
من اسمم سید حسین حسن پور پسوندمکان! ! تو سربازی هم داستان داشتیم سر اتیکت! از قرار معلوم تو ترجمه و گذرنامه هم اره . من تو مقالات اسمم رو بصورت Seyyed Hossein Hasanpour مینویسم . از قرار معلوم پسوند رو هم باید لحاظ کنیم تو ترجمه ها و گذرنامه حالا من پسوند رو با - به نام خانوادگی وصل کنم و سید حسین رو جدا ؟یا اینکه سید حسین رو هم باهم بنویسم ؟ برای باهم نوشتن بین اینها هم باید - گذاشت یا نه کنار هم نوشت. اگه کسی initial بخواد بنویسه اگه سرهم بنویسم مثلا seyyedhossein ممکنه به مشکل برنمیخورم ؟در حالت عادی s.H hasanpour باز نشون میده اما اونطور نه . من گیج شدم واقعیتش . میشه اینجا اسم رو با پسوند کامل گذاشت بعد اونجا مثل ایران همینطوری بنویسیم و کار کنیم ؟ پیشاپیش از همگی ممنونم
08-07-2018, 04:40 PM
(08-07-2018, 02:56 PM)Mortal نوشته: سلام به همه عزیزان . من مطالب قبلی رو خوندم اما هنوز سردرگمم . سلام تا آنجا که من اطلاع دارم اهمیتی ندارد که کدام روش را انتخاب کنید، فقط هر روشی که انتخاب میکنید، تمامی مدارک و فرم ها را تا آخر عمر خود به همان روش پر کنید، آنها تفاوتی مابین سید حسین و سید-حسین قائل نیستند، اما اگر یکجا سید حسین و جای دیگری سید-حسین باشد یا سایر موارد، این مغایرت ها مشکل ساز خواهد بود. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
03-11-2018, 03:42 PM
سلام مي خواستم اطلاع پيدا كنم آيا نوشتن شغل تاثير داره توي فرم گذرنامه به جاى آزاد بيكار ثبت كردن آيا مهم هستش ممنون
21-01-2019, 12:45 AM
سلام ببخشید من مدرکم دیپلم ست اما توی فرم نوشتم فوق دیپلم دانشجوی فوق دیپلم هستم رشته برق میخواستم ببینم مشکلی داره و اگر اره چکار باید انجام بدم
22-01-2019, 04:06 PM
(03-11-2018, 03:42 PM) نوشته: سلام مي خواستم اطلاع پيدا كنم آيا نوشتن شغل تاثير داره توي فرم گذرنامه به جاى آزاد بيكار ثبت كردن آيا مهم هستش ممنون (21-01-2019, 12:45 AM) نوشته: سلام ببخشید من مدرکم دیپلم ست اما توی فرم نوشتم فوق دیپلم دانشجوی فوق دیپلم هستم رشته برق میخواستم ببینم مشکلی داره و اگر اره چکار باید انجام بدم سلام پاسخ هر دو پرسش این است که این اطلاعات بیشتر برای مقاصد آماری کسب میشود و حال شما از روی کد ملی قابل پیگیری است و وضعیت خروج شما نیز صرفا با همان کد مشخص میشود و نیازی به داشتن این اطلاعات نیست. اما به طور کلی خود اظهاری اهمیت خاص خود را دارد. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
23-05-2019, 08:06 AM
من حدود نیم ساعته کارای گذرنامه رو انجام دادم و کیش هستم اما تهران ی هستم و به نظرم حالات شما از روی فقط کد ملی و ش شناسامه مشخص میشه ممنون رنگ پوست و اینا هم توی اونجا سیستم خودشون دارن اگه برای تحصیلات مشکلی باشه خودشون بهت میگن همونجا نه اینکه بگن برو کار تمومه منتظر پست باش
01-08-2019, 08:35 PM
(08-01-2011, 07:46 PM)Bahram نوشته: اگر چنانچه پرسشی در مورد پر کردن فرم تقاضای گذرنامه همچون اسپلینگ کلمات، تاریخ تولد و... دارید، میتوانید در این تاپیک مطرح کنید تا کاربران صاحبنظر در این زمینه پاسخ دهند.سلام وقت بخیر من یه سوال در مورد گذرنامه داشتم اگر بخواهم واسه تمدید گذرنامه کلمه اخر اسمم رو بردارم امکانش هست تو گذرنامه الانم fatemeh ثبت شده و میخواهم اون h اخر رو در گذرنامه جدیدم حذف کنم این کار رو انجام میدهند ؟ و ایا به صورت خودکار و پیش فرض h اضافه نمیکنن؟؟؟ |
|