28-08-2019, 11:25 PM
سلام دوستان وقت بخیر . بنده دانشجوی سال دوم دکترای داخل کشور هستم. با توجه به اینکه ارشد و دکترا یک دانشگاه بودم برای همین انصراف از دکترا نمیتونه گزینه مناسبی برام باشه چون در گرفتن ریکامندیشن با مشکل مواجه میشم ( اساتید نمیدن ) . اینکه من دکترامو تموم کنم و سپس برای دکترای دوم در خارج از کشور اقدام کنم آیا کار درستیه؟ شدنی هست؟ اینکه در طول این دوسال باقیمانده درسم رزومه علمی خودمو قوی تر کنم و سپس برای دکترای دوم با توجه به مدرک ارشد ( بدون ذکر گرفتن دکترا ) و رزومه علمی و پژوهشی که در طول دوران دکترا بدست آوردم برای دکترا اقدام کنم؟ اگر در زمینه وقفه تحصیلی هم سوال بشه بگم در حال مطالعه و گذراندن دوره سربازی و غیره بودم. معافیت پزشکی هم دارم . من بعد اتمام دوره دکترام باید تمام مدارکمو آزاد کنم؟ یعنی دوره دکترا رو هم باید آزاد کنم؟
اونموقع دیگه فرصت مطالعاتی نباید برم درسته؟ منظور جوری نباشه برم فرصت مطالعاتی و بعدا اگه بخوام واسه دکترای دوم اقدام کنم دروغام رو شه
ممنون میشم سوالاتم رو پاسخ بدید و اگر موردی هم بود که نیاز به گفتن باشه و من بهش اشاره نکردم اونهارو هم مطرح بفرمایید
اونموقع دیگه فرصت مطالعاتی نباید برم درسته؟ منظور جوری نباشه برم فرصت مطالعاتی و بعدا اگه بخوام واسه دکترای دوم اقدام کنم دروغام رو شه
ممنون میشم سوالاتم رو پاسخ بدید و اگر موردی هم بود که نیاز به گفتن باشه و من بهش اشاره نکردم اونهارو هم مطرح بفرمایید