13-11-2014, 12:58 AM
(12-11-2014, 11:40 PM)'Madridista' نوشته: دوستان نمیشه ما با پذیرش یک داتشگاه که مورد تایید هست از کشور خارج بشیم بعدهمونجا دانشگاهمون رو تغییر بدیم بریم دانشگاه دلخواهمون؟
از این بابت مطمئن نیستم ولی فکر میکنم، شما برای مسائل مرتبط با نظام وظیفه نیاز داری که اشتغال به تحصیل رو هر ترم در سامانه نشا آپلود کنید. بنظرم برای اطمینان از این موضوع میتونید با دفتر امور دانشجویان خارج وزارت علوم تماس بگیرید. تلفن؛ 1-82233100 یا اگر تهران هستید، حضوری مراجعه کنید. تا جایی که من اطلاع دارم، افراد مذکر در صورتی که مشمول باشند، تنها میتونند برای تحصیلات تکمیلی (ارشد/دکتری) از کشور خارج بشن.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.