07-05-2019, 01:17 PM
سلام من و همسر و دختر 16 ساله ام به دعوتنامه قوی یکی از دوستان 27 فروردین در سفارت هلند مصاحبه شدیم و چنر روز پیش درخواستمان رد شد. لطفا در مورد نحوه اعتراض راهنمایی کنید. فرم اعتراض رو به چه ادرسی پست کنیم؟
ریجکت شدن ویزای هلند و اقدامات پس از آن
|
07-05-2019, 01:17 PM
سلام من و همسر و دختر 16 ساله ام به دعوتنامه قوی یکی از دوستان 27 فروردین در سفارت هلند مصاحبه شدیم و چنر روز پیش درخواستمان رد شد. لطفا در مورد نحوه اعتراض راهنمایی کنید. فرم اعتراض رو به چه ادرسی پست کنیم؟
01-06-2019, 07:38 PM
سلام دوستان اگه از مراحل اعتراض به ریجکتی مطلع هستید ممنون میشم به اشتراک بزارید
ایا فرم خاصی داره؟ باید مدارک مربوط به بندهای ریجکتی دوباره ترجمه بشه؟ چقدر زمان داریم برا ارسال نامه؟ آیا اگر به زبان هلندی اعتراض بزنیم بهتر نیست؟ وآیا اصلا فایده ای داره اعتراض بزنیم واگر اعتراض نرنیم به معنی قبول موارد ریجکتی نمیشه ودفعه بعد که دوباره درخواست میدیم نمره منفی برامون نیست لطف کنید جواب بدید ممنون (07-05-2019, 01:17 PM)farzanesetoode نوشته: سلام من و همسر و دختر 16 ساله ام به دعوتنامه قوی یکی از دوستان 27 فروردین در سفارت هلند مصاحبه شدیم و چنر روز پیش درخواستمان رد شد. لطفا در مورد نحوه اعتراض راهنمایی کنید. فرم اعتراض رو به چه ادرسی پست کنیم؟ (01-06-2019, 07:38 PM)مهران س نوشته: سلام دوستان اگه از مراحل اعتراض به ریجکتی مطلع هستید ممنون میشم به اشتراک بزارید اعتراض کردن کلا نتیجه خاصی رو در بر نداره مگر موارد بسیار نادر هر کشوری حق داره به هر کسی دوست داشت ویزا بده یا نده اکثر ریجکی ها به خصوص ایرانی ها هم به قولی همینطوری دل بخواهی هست و گزینه ای که برای ریجکت زده میشه یعنی بند مربوط به ریجکت به هیچ وجه با چیزی که در عمل هست نمیخونه خیر اعتراض نکردن یا کردن هیچ نشانه ای به وجود نمیاره. اگر موردتون خیلی خاص نیست وقت خودتون رو تلف نکنید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
02-06-2019, 01:49 AM
(01-06-2019, 08:09 PM)Torkan نوشته: اعتراض کردن کلا نتیجه خاصی رو در بر نداره مگر موارد بسیار نادر سلام علت ریجکتی زیاد ویزای شینگن گندی هست که اکثر ایرانی ها و افغان ها زده آمد. خواهر و برادر و خانواده خود را دعوت کردند و بلافاصله بعد از رسیدن با پرونده سازی برایشان اقامت پناهجویی گرفتند. وارد جزیات نمی شوم ولی هفته گذشته در روزنامه ای فنلاندی اعلام شد ۸۰۰ نفر ایرانی در سال گذشته با دعوت خانواده به فنلاند مراجعه و بعد پرونده پناهنجویی تشکیل دادند. دیگه الان بخاطر این افراد همه ما ها که حتی دانشجو یا مهاجر کاری هستیم هم چوب می خوریم [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
02-06-2019, 03:55 PM
(01-06-2019, 08:09 PM)Torkan نوشته: اعتراض کردن کلا نتیجه خاصی رو در بر نداره مگر موارد بسیار نادر موردم خاص نیست ولی به دلایل الکی ریجت شدم مثلا بند 8تیک خورده درحالی که من هتل وبلیط قطعی گرفتم اگه اعتراض نزنیم معنیش این نیست که موارد ریجکتی قبول کردیم؟ ایا دفعه بعد که درخواست ویزا بدیم این عدم اعتراض نمره منفی محسوب نمیشه؟
02-06-2019, 09:51 PM
(02-06-2019, 03:55 PM)مهران س نوشته: موردم خاص نیست ولی به دلایل الکی ریجت شدم مثلا بند 8تیک خورده درحالی که من هتل وبلیط قطعی گرفتم خیر ، هیچ ربطی به این مسایل نداره. عرض کردم خیلی از اعتراض ها اصلا رسیدگی نمیشه (شما میتونید این کار رو انجام بدید مشکلی نداره اگر وقتش و حوصله اش رو دارید) با اعتراض یا بی اعتراض دفعه بعد ممکنه ویزا بدن یا ندن. بلیط واقعی یا رزروی هم تاثیری نداره در گرفتن ویزا. اصولا باید هم قبل ویزا بلیط واقعی نگرفت مگر سفارت به صراحت اعلام کرده باشه که خب منطقی نیست. اون بند ریجکت رو هم عرض کردم اصلا مهم نیس. مثلا در مورد ایتالیا به یه اپلای کننده زده بودن تمکنش کافی نیست در حالی که با پولش میتونیست همون سفارت رو در جا بخره! و یا به یکی گفته بودن قابل باور نیست مدارک شما مبنی بر دعوت کردن invitation letter برا کنفرانس در حالی که کنفرانس مربوطه معروفترین کنفرانس دنیا بود و این داستان ادامه داره تا ...
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
سلام - من و همسرم و مادرم سابقا 5 بار به حوزه شینگن سفر کردیم . امسال از طریق خواهرم که مقیم هلنده مجددا اقدام کردیم منتها اشتباها تیک ساپورت مالی برای ما نزدند و ما رو با سه بند 2و3و9 ریجکت کردند . (هرچند که همیشه همین مدارک تکراری رو به سفارت قبلا میدادیم و ویزا میگرفتیم ) چند تا سوال :
1 - آیا امیدی هست که با زدن اعتراض ریجکتی ما کنسل بشه ؟ 2 - حدودا چقدر زمان میبره تا جواب اعتراض بیاد ؟ 3- آیا نامه اعتراض باید با پست مطمن مثل DHL ارسال کرد ؟ 4 - از کجا بفهمیم که نامه ما رسیده و در پروسه بررسی است ؟ و جواب نهایتا چجوری بدستمون میرسه ؟ 5- آیا لازمه تا تمام مدارکی که قبلا ارسال کرده بودم مجددا ضمیمه کنم ؟ 6 - آیا مشخصات همه باید در برگ اعتراض نوشته بشه ؟؟ ممنون
06-07-2019, 01:31 PM
سلام
من به همراه همسر و فرزندم برای ویزای هلند اقدام کردیم که متاسفانه ریجکت کردن بدلیل بند ۲ و ۹ درخواست ما در فرم پذیرش برای من و همسرم ویزای بیزنس برای بازدید نمایشگاه IBC و برای پسرم توریستی بود. دعوت نامه از نمایشگاه داشتیم. سال قبل من تنهایی برای ویزا اقدام کردم اوکی شده بود. من و همسرم هر دو کارمند رسمی و تمامی مدارک شغلی ترجمه رسمی شده بود. مدت سفر ۸ روز از زمان شروع تا پایان نمایشگاه زدم. برای این مدت هم هتل در آمستردام از طریق سایت booking رزرو کردم. ولی متاسفانه یک اشتباه کردم چون احتمال فراوان می دادند ویزا بهمون بدهند و حتما حداقل یک ماهه می دهند یک برنامه سفر دیگر (سفر به هلند-آلمان-ایتالیا-سوئیس و فرانسه)برای خودمان برای دو هفته برنامه ریزی کردیم و هتل های مربوطه هم رزرو کردیم و حتی یک بلیط هواپیما مربوط به این سفر(آلمان به ایتالیا) رزرو کردیم. من الان در فرصت یک ماهه برای اعتراض به ریجکت هستم. به نظرم شما اعتراض کنم؟ برنامه سفر اصلی (رزرو هتل ها و بلیط هواپیما) کنسل کنم و مدارک دوباره بفرستم احتمال قبولی هست؟ اگر پس از اعتراض دوباره درخواست رد بشه بدتر نمیشه؟
25-07-2019, 04:07 AM
ما یک خانواده 4 نفره هستیم و 2 هفته پیش درخواست ویزای توریستی از سفارت هلند کردیم مدارک کامل شامل تمکن مالی سند مدارک شغلی بیمه مسافرتی رزرو هتل و بلیط و همچنین برنامه سفر ارایه دادیم و لازم به ذکر است که بچه ها بالای 18 سال هرکدام یک ویزای شنگن و خودم و همسرم هر کدام 2 ویزای شنگن از مجارستان داریم ولی از طرف سفارت ریجکت شدیم و بند 2 و 8 و 9 تیک خورده و گفته شده از نظر تمکن مالی ( 250 میلیون بوده ) و همچنین بازگشت ما قانع نشدند و به ما وقت اعتراض دادند میخواستم بدونم که ما الان باید به چه صورت اعتراض کنیم و ایا مدارک را باید تغییر دهیم و اینکه شما چطور میتونین به ما کمک کنید در این زمینه ممنون میشم از پاسخ گوییتان
10-02-2020, 08:05 PM
dibawddd نوشته: ما یک خانواده 4 نفره هستیم و 2 هفته پیش درخواست ویزای توریستی از سفارت هلند کردیم مدارک کامل شامل تمکن مالی سند مدارک شغلی بیمه مسافرتی رزرو هتل و بلیط و همچنین برنامه سفر ارایه دادیم و لازم به ذکر است که بچه ها بالای 18 سال هرکدام یک ویزای شنگن و خودم و همسرم هر کدام 2 ویزای شنگن از مجارستان داریم ولی از طرف سفارت ریجکت شدیم و بند 2 و 8 و 9 تیک خورده و گفته شده از نظر تمکن مالی ( 250 میلیون بوده ) و همچنین بازگشت ما قانع نشدند و به ما وقت اعتراض دادند میخواستم بدونم که ما الان باید به چه صورت اعتراض کنیم و ایا مدارک را باید تغییر دهیم و اینکه شما چطور میتونین به ما کمک کنید در این زمینه ممنون میشم از پاسخ گوییتان سلام مدارک مالی بیشتری ارائه دهید. اعتراض نکنید دوباره وقت سفارت بگیرید. این روزها کمتر به ایرانی ها ویزا میدهند. چون حتی بازیگرها و ورزشکاران نیز پناهنده میشوند برای همین احتیاط بیشتری میکنند. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
|
|