14-02-2012, 02:16 AM
اگر سوالی اختصاصا در زمینه Machine Learning & Data Mining داشتید می تونید بپرسید.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
Machine Learning & Data Mining
|
14-02-2012, 02:16 AM
اگر سوالی اختصاصا در زمینه Machine Learning & Data Mining داشتید می تونید بپرسید.
همچنین اگر مطلب یا اطلاعات مفیدی در این خصوص دارید ممنون میشم به اشتراک بزارید.
What is Machine Learning by Prof. Andrew Ng ?
Machine Learning is the science of getting computers to learn, without being explicitly programmed. این جمله هم بسیار زیبا هست در مورد Machine Learning A minute to learn, A lifetime to master. What is Data Mining ? جمله زیر مفهوم Data Mining رو کامل و شفاف بیان میکنه : Data mining is championing in turning mountains of data into nuggets (بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
12-03-2012, 08:04 AM
The International Machine Learning Society is a non-profit organisation whose main aim is to foster machine learning research and whose main activity is the coordination of the annual International Conference on Machine Learning (ICML)
18-03-2012, 01:27 AM
The Journal of Machine Learning Research (JMLR) provides an international forum for the electronic and paper publication of high-quality scholarly articles in all areas of machine learning. All published papers are freely available online.
04-04-2012, 02:17 PM
سلام
من در زمينه روش هاي تشخيص حملات DDOS در شبه كار مي كنم و يكي از چيزهاي كه بايد ياد بگيرم data mining هست اگر جزوه يا voice در اين زمينه داريد لطفا اون رو با من share كنيد ممنون
04-04-2012, 11:01 PM
سلام،
اگر بتونید بیشتر در مورد کارتون توضیح بدید من بهتر میتونم کمکتون کنم. Data Mining خیلی گسترده هست و بستگی به این داره که شما چه زمینه هایی رو مدنظر دارید. (بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
سلام
رشته من مهندسی صنایع هست و برای Fall 2012 پذیرش PhD دارم، از آشنایی با شما خوشحالم ! علاقه خیلی زیاد من به این زمینه باعث شد من از خیلی وقت پیش هدفم رو روی این بزارم که زمینه تحقیقاتیم رو به Data mining و اپلیکیشن اونها در سیستمهای BI تغییر بدم و در واقع هدفم در دوره دکترا همینه ! توی این مدت خیلی توی این زمینه خوندم و با مفاهیمشون آشنایی پیدا کردم ! اما واقعیت اینه که مطالبش توی ذهنم انسجام نمی گیره و فکر کنم دلیلش گستردگی زیاد این مبحث باشه و انتخاب مراجع نامناسب ! ممنون میشم اگه مرجع جامع و کاملی رو در زمینه Data mining و کاربردش در سیستمهای BI میشناسید به من معرفی کنید ! اگر کابردش هم نباشه مشکلی ایجاد نمیکنه، فقط طبق تجربه خودتون یک منبع کامل باشه برای مباحث Data mining، که در دسترس هم باشه! ممنونم
05-04-2012, 11:56 PM
Armik عزیز،
کتاب زیر کتاب بسیار خوبی هست در زمینه Data Mining. می تونید گوگل کنید و دانلود کنید. Data Mining Concepts and Techniques Second Edition By Jiawei Han and Micheline Kamber (بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
12-08-2012, 10:29 PM
سلام دوستان
یه موضوع به عنوان تز می خواستم بر دارم که متاسفانه از این موضوع خوشم نمیاد علاقه من بیشتر به مباحث هوش مصنوعی هستش , راستش در مورد machine learning خیلی شنیدم و کمی هم تحقیق کردم ولی این طور که شنیدم به شدت نیاز به پایه قوی ریاضی داره , آیا این مطلب درسته ؟ بعدش کسی میتونه یه موضوع تو machine learning بهم پیشنهاد کنه ؟ چون موضوع اولمو کنار گذاشتم خیلی وقت ندارم که تحقیق زیادی کنم ممنون میشم راهنمایی کنید |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
6 مهمان |