اکبر جون من مجموعا جوابتون رو میدم------نظر شخصی من هستش-----اگر آمریکا مد نظرتون هست تافل رو توصیه میکنم چون دیفالت دانشگاهای آمریکا تافله و حتی برا ریدینگ یا قسمتهای دیگه به طور جداگانه مینیمم گذاشتن و من همچین چیزی برا آیلتس ندیدم---تافل آی بی تی شدیدا توصیه میشه---یکی از دوستان به دلیل اینکه زبانش ضعیف بود پی بی تی داد و خرابش کرد و چون فرصت نبود دوباره امتحان بده(پی بی تی کم برگزار میشه) امسال آمریکا رو تقریبا از دست داد. از طرفی آی بی تی اسپیکینگ هم داره و میتونه تو گرفتن TA تاثیر داشته باشه---کانادا هم بعضی ایالتها خیلی زبان مهم نیست (مثلا مونترال که فرانسه بیشتر مهمه) و بقیه هم معمولا هر دو رو قبول دارن اکثرا---ولی بازم به نظرم تافل بهترباشه---
من عیبی که به نظرم برا تافل میرسه---1-سخت تره از آیلتس 2- مینیمم نمره تافل برا استرالیا بالاتره و معمولا 90 هستش و اگر احیانا نمرت از 90 کمتر بشه نمیتونی چرخش به سمت استرالیا داشته باشی---استرالیا هم اگر تافل داشته باشی مشکلی از بابت ویزا نداره و در صورت گرفتن فاند سفارت تافل رو قبول میکنه (میدونم بدون فاند نمیری)-----در ضمن هزینه ریپورت آیلتس بالاتر از تافله و 50$ دلار هستش و هزینه های اپلای رو زیاد میکنه (البته تا 5 تا رایگانه که تافلم تا 4 تا رایگانه) تافل ریپورتش 17$ دلار هستش و با توجه به قیمت دلار خودش یه مسله مهمه----حدس میزنم تافل هم سریعتر ریپورت بشه چون بالاخره موسسه برگزار کننده دانشگاه پرینستون تو آمریکاس
من عیبی که به نظرم برا تافل میرسه---1-سخت تره از آیلتس 2- مینیمم نمره تافل برا استرالیا بالاتره و معمولا 90 هستش و اگر احیانا نمرت از 90 کمتر بشه نمیتونی چرخش به سمت استرالیا داشته باشی---استرالیا هم اگر تافل داشته باشی مشکلی از بابت ویزا نداره و در صورت گرفتن فاند سفارت تافل رو قبول میکنه (میدونم بدون فاند نمیری)-----در ضمن هزینه ریپورت آیلتس بالاتر از تافله و 50$ دلار هستش و هزینه های اپلای رو زیاد میکنه (البته تا 5 تا رایگانه که تافلم تا 4 تا رایگانه) تافل ریپورتش 17$ دلار هستش و با توجه به قیمت دلار خودش یه مسله مهمه----حدس میزنم تافل هم سریعتر ریپورت بشه چون بالاخره موسسه برگزار کننده دانشگاه پرینستون تو آمریکاس