(01-04-2012, 11:13 PM)aliilab نوشته: من تو مدرک لیسانسم نزده بود این جمله رو که قابلیت ترجمه ندارد ولی زده بود که جهت استفاده در داخل کشور که من هم همونو ترجمه کردم مشکلی پیش نیومد(دانشگاه تهران سال 88 هم گرفته بودمش) بره همین دارالترجمه دانشجو ترجمه کرد. ولی تو فوقم نوشته بود این جمله رو مجبور شدم گشتم یه دارالترجمه پیدا کردم که این جمله رو ترجمه نکرد.دادگستری و امور خارجه مدرک ارشد شما رو مهر زدند؟ لیسانس چی؟؟ دانشگاهی فرستادید؟؟
ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات )
|
(01-04-2012, 11:34 PM)Saeid نوشته: دادگستری و امور خارجه مدرک ارشد شما رو مهر زدند؟ لیسانس چی؟؟ دانشگاهی فرستادید؟؟نه. مدرک موقت رو دادگستری و امور خارجه مهر نمیزنند. چون همیشه اول باید وزارت علوم مهر بزنه تا بعد اونا مهر بزنن. وزارت علوم هم مدرک موقت رو مهر نمیزنه. من هر دانشگاهی که certificate میخواست فرستادم و تو مرحله اپلای که هیچ مشکلی به وجود نیومد.
07-06-2012, 08:14 PM
الان من برای کاردانی گواهی موقت دارم و برای کارشناسی ناپیوسته هم طبعا گواهی اشتغال به تحصیل میگیرم.حالا سوالاتم:
1- گواهینامه موقت کاردانی دانشگاه علمی کاربردی که تعهد خدمتی نداره رو میشه ترجمه رسمی کرد؟ دانشنامه باید توسط وزارت علوم تایید بشه فقط یا گواهینامه موقتم تایید میشه؟ در ضمن رو مدرک من نزده ارزش ترجمه نداره و ..... . من باید چکار کنم؟ 2- برای کارشناسی که دانشجوام هنوز باید از دانشگاه گواهی اشتغال بگیرم و مهرهای کامل رو بزنن درست،حالا اینم جایی باید تایید بشه تا ببرم برای ترجمه؟ 3- کپی ریز نمرات کاردانی رو دارم،نمیشه برد ترجمه یا مجبورم برم خود شهر محل دانشگاه و اصلشو بگیرم دوباره؟
دوستان الان من میخوام مدارکمو بدم ترجمه، باید به تعداد دانشگاه هایی که میخوام اپلای کنم ترجمه کنم؟ و کل مدارک باید ترجمه شه؟ چون شنیدم بعضی از دانشگاه ها اسکن بعضی از مدارکو قبول میکنن. درسته؟ کسی برخورد کرده؟
یه سوال دیگه هم دارم: تایید مدارک از وزارت علوم چقدر طول میکشه معمولا؟
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
07-11-2012, 06:55 PM
(07-11-2012, 06:50 PM)blur نوشته: تایید مدارک از وزارت علوم چقدر طول میکشه معمولا؟بستگی به طول صفش داره! کمتر از یک ربع به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم (07-11-2012, 06:50 PM)blur نوشته: دوست من، تعدادی از دانشگاه ها اسکن مدارک رو قبول میکنند، تعدادی دیگه هم علاوه بر اینکه شما مدارکت رو اسکن میکنی، باید یک سری از مدارکت رو برای اونها ارسال هم کنید، یک تعدادی هم هستند که فقط باید مدارک رو ارسال کرد براشون. به همین دلیل باید در سایت دانشگاه های مقصدتون نگاه کنید این موضوع رو. مهمترین مدرکی که نیاز است ترجمه بشه، ریزنمرات کارشناسی و ریزنمرات کارشناسی ارشد است (البته اگر دانشگاهی که در آن تحصیل کردید ریزنمرات لاتین برای شما صادر نمیکنه)، چون توصیه نامه ها و گزارش نمرات زبان که به انگلیسی است. در مورد مقالات غیر انگلیسی هم من ندیدم که بخواهند جایی (فقط در حد ترجمه اسم مقاله کفایت میکرد). چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
08-11-2012, 09:44 PM
(07-11-2012, 06:50 PM)blur نوشته: دوستان الان من میخوام مدارکمو بدم ترجمه، باید به تعداد دانشگاه هایی که میخوام اپلای کنم ترجمه کنم؟ و کل مدارک باید ترجمه شه؟ چون شنیدم بعضی از دانشگاه ها اسکن بعضی از مدارکو قبول میکنن. درسته؟ کسی برخورد کرده؟مهم ترین چیز در کم ترجمه کردن اینه که در هزینه ها صرفه جویی بشه.... حتما با دارالترجمه صحبت کنید که فایل مدارکتون رو داشته باشه و بعد ها برای نسخه اضافه خیلی ازتون بیشتر پول نگیره.... برای من که جواب داد، اگه دقیقا میدونید چند تا دانشگاه میخاید اپلای کنید خیلی خوبه و خب دقیقا خواهید دونست که چند تا ترجمه میخاید، اما اگه دقیقا نمیدونید، دانشگاه هایی که اسکن کافیه براشون خیلی زیاد نیستن، به نظر من اگه مثلا الان 10 تا دانشگاه مد نظرتون هست همون 10 تا ترجمه کافیه، اما 15 تا هم خوبه، در هنگام اپلای خیلی وقتا بیخیال یه دانشگاه میشید و یه دانشگاه دیگه رو تصمیم میگیرید که اپلای کنید، این بستگی به دارالترجمه هم داره و اگه قبول کنه بدون هزینه اضافه نسخه ی جدید بهتون بده دیگه ریسک کردن دلیلی نداره.... با آرزوی موفقیت راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
02-12-2012, 10:42 AM
درود
پانچ شدن لیسانس و ارشد به هم مشکلی ایجاد میکنه؟ دانشگاه لیسانس و ارشدم متفاوته اما دانشگاه ارشد قبول کرد مدارک پانج شده رو توی پاکت خودش بذاره به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم
02-12-2012, 11:19 AM
درود
بسیار بعید می دونم اینطور مسائل مشکلی رو به ویژه در حین اپلای ایجاد کنه. اکثر جاها در جهان که مدرک رو حین اپلای نمی خوان اونهایی هم که می خوان درگیر پانچ شدن و نشدن مدارک نیستند.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد... -- در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ.. در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
02-12-2012, 01:58 PM
(02-12-2012, 10:42 AM)maryam4312 نوشته: دروداگر دانشگاه مقصد ریزنمرات رو مهر و موم شده خواسته باشه، بله مشکل ساز خواهد شد. وقتی مدرک یه دانشگاه با مدرک یه دانشگاه دیگه فرستاده می شه، یعنی مهر و موم نشده و مورد تایید دانشگاه قرار نگرفته. بنابراین برای اینجور جاها بهتره قبل از ارسال مدارک، از دانشگاه بپرسید که آیا قبول می کنند یا نه. |
|